Loading Events

Fuckup Nights Beograd: Ko radi, taj i greši – ko greši, taj ima pravu priču za nas!

13.12.2018 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Startup

Ova godina je za mnoge bila epska, pa je red da dobije i epsku završnicu! ICT Hub se, nakon niza tematskih Fuckup večeri, vraća svojim korenima i originalnim fejlovima koje je veličao – onim startapaškim! Osim inspirativnih priča, koje će ohrabriti na povlačenje riskantnih poteza čak i one koji nisu nikad na to pomišljali, ovaj Fuckup Nights će poslužiti i kao savršena prilika da isprobate praznične autfite, pošto će u isto vreme mnogima biti i prva novogodišnja žurka sezone.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i   neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje ovi događaji imaju širom sveta.

Fuckup Nights Beograd biće održan u četvrtak, 13. decembra u  19.00, u Playground-u (Kralja Milana 10). Format događaja podrazumeva izlaganja tri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike.  Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i inspirišu drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.  Samo što je ovog puta sve u epskim dimenzijama!

Naivni kao Džon Snou na svojim startap počecima, tragični poput Neda Starka u trenutku svojih fejlova, ali i cinično duhoviti kao Tirion Lanister sada kada prepričavaju svoje dogodovštine, startapaši koji će nam predstaviti svoje priče zaista jesu prošli epski razvojni put. Nikola Vučićević iz 365Ads, Vitomir Jevremović iz VR All Art i Vladimir Šijaković iz Vozzi – koji su danas poznati po uspelim startap projektima – reći će nam nešto više o onima koji nisu bili tako uspešni, ali i kako su ih ti projekti promenili i šta su iz tih ‘fuckup’ situacija naučili.

Organizaciju događaja su podržali fondacija Friedrich Naumann, Dogma i Hrsko Cheese, kao i medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: