Loading Events

Fuckup Nights Beograd – I žene nekad pogreše!

21.05.2018 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Startup

Popularnost Fuckup Nights događaja je svaki put sve veća i veća, pa Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije ICT Hub iz Beograda nastavlja sa uspešnom organizacijom. Ovaj put dame preuzimaju primat, a veče obeleženo neuspesima će upotpuniti promocija knjige ‘Veliki iskorak’ vrlo uspešne Tare Mor, eksperta u oblasti ženskog liderstva, čije izdanje na srpskom jeziku domaćoj publici donosi izdavačka kuća ‘Finesa’.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje Fuckup Nights događaji imaju širom sveta.

Fuckup Nights Beograd biće održan u ponedeljak, 21. maja u 19.00, u Playground-u (Kralja Milana 10). Format događaja podrazumeva izlaganja tri do četiri govornika, u trajanju od 7 minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučne lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

Za žene kažu da nikad neće prihvatiti da su pogrešile, ali naše govornice ne samo da su to priznale sebi, nego su spremne da svoje priče podele sa svima nama. Ruža Ilić, Business Developer za Sportifico i fudbalski sudija i Karolina Herbut, preduzetnica i finansijski savetnik i Andrea Brbaklić, samostalna konsultantkinja, će nam opisati svoje neuspehe i kako su ih iskoristile da njima popločaju put do novih uspeha. Lidija Maričić, urednica izdavačke kuće ‘Finesa’, kao i Aleksandra Petrovski, urednica izdanja ‘Veliki iskorak’ će prisutnima reći nešto više o autorki Tari Mor, samoj knjizi, kao i o tome koliko je za svako društvo značajno osnaživanje žena i na privatnom i na poslovnom planu.

Događaj je besplatan, a prisustvo je potrebno da potvrdite na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewpFbfZqMxp659Kx9gLbFjAiHU3Sul-AEuDZxv2udxNihaCw/viewform

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: