Loading Events

Fuckup Nights Beograd: Da li greške dolaze i u promilima?

20.10.2018 @ 20:00 - 22:00
  • ICT Hub Startup

Pripremili smo za vas još jedan tematski Fuckup Nights događaj! Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije ICT Hub, u okviru SmartCity festivala, okupiće poznate beogradske kraft-pivare koji će prisutnima pričati šta im se sve našlo na putu ka poslovnom uspehu i kako su osmislili brendove čija su danas prepoznatljiva lica.

Fuckup Nights Beograd biće održan u četvrtak, 20. oktobra sa početkom u 20.00, u Americana sali Doma omladine (Makedonska 22), u sklopu SmartCity festivala. Format događaja podrazumeva izlaganja četiri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike.  Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

Zbog čega ovog puta baš kraft-pivari? Poznata je činjenica da čovekovo telo sačinjava više od 90% vode, koliko je, igrom slučaja, voda zastupljena i u pivu. Zato i ne čudo što toliko nas uživa u gustiranju ovog napitka! Ali, kako pivo nastaje i što je još bitnije, kako nastaje i širi se posao oko njegove proizvodnje? Tu na scenu stupaju naša četiri govornika, sa pričama o tome zašto su se opredelili da postanu ‘krafteri’, kakve su izazove imali na tom putu, koje su se sve (ne)zgode dešavale usput i šta za njih znači prisustvo na domaćoj kraft-sceni. Vladimir Stojkovič iz Dogme, Uroš Zaklanović iz Kaša, Darko Jovanović iz Gvinta i Nevena Todorović iz Zebrew će vam predočiti svoje pivske priče i što će vam se još više dopasti – oni su i sponzori događaja i rado će sa prisutnima podeliti svoje kraft proizvode!

Organizaciju događaja su podržali fondacija Friedrich Naumann, kao i medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija.

Događaj je besplatan, a prisustvo je obavezno potvrditi registracijom za SmartCity festival OVDE.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: