Loading Events

Fuckup Nights Belgrade: Mogu li i fejlovi da se programiraju?

31.10.2019 @ 19:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Iako se ovog puta Fuckup Nights održava 31.oktobra, umesto lova ne veštice, po prvi put ćemo isključivo ‘loviti’ fejlove koji se dešavaju u IT kompanijama, čiji programeri su već dugo vremena u srpskom rečniku sinonim za uspešnu i isplativu karijeru. Iako su sigurno na stotine puta čuli ono čuveno ‘Samo zuriš u taj ekran!’ i ‘Ja ne znam šta više kucaš toliko…’, programeri su, zajedno sa ostatkom IT zajednice, zaslužni za oblikovanje svakodnevice i niz tehnološih mogućnosti u kojima danas svi uživamo.

Međutim, da ni kod njih kôd ne teče uvek kao mleko i ne cvetaju softverske ruže, uveriće nas četvorica govornika koji su ne samo dosta toga naučili kroz fejlove koji su se dešavali lično njima, ali i na nivou njihovih timova ili cele kompanije, već su odlučili i da je vreme da te lekcije podele. Sa nama će se družiti Nikola Svitlica i Stojan Trajković iz Fabrike NYC, potom Marko Lazić iz kompanije InterVenture i Nikola Vrgović, ispred Hooloovoo.

ICT Hub Playground (Kralja Milana 10) će i ovog puta biti centar Fuckup dešavanja, a format događaja podrazumeva izlaganja tri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim preduzetničkim poduhvatima. Iako mnogi 31. oktobar vezuju za Noć veštica i maskenbale, kod nas ste od 19.00 dobrodošli i bez maski!

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim pokušajima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni, odnosno da neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da se u tome i uspelo je velika popularnost koju Fuckup Nights događaji stiču širom sveta, a Beograd je od skoro izabran da bude i FUN Impact City!

Ovaj događaj je finansijski podržan od strane Ministarstva za omladinu i sport kroz program ‘Mladi kao nosioci inovacija’, a organizuje ga ICT Hub. Događaj su podržali naši medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija, a link za prijavu možete naći OVDE.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: