Loading Events

Fuckup Nights Belgrade: HUB edition

06.06.2019 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Playground

Posle duže pauze, Fuckup Nights se vraća da obeleži početak letnje sezone! Za vas smo pripremili tri sjajne priče koje dolaze iz naših najvećih habova. Kao organizacije koje okupljaju sve aktere startap i inovacionog ekosistema, došlo je vreme da i mi otkrijemo svoje neuspehe, ali i da pokažemo na koji način smo ih prihvatili i šta smo do sada iz njih naučili – jer ko inovira, taj i fejluje!

Svoje priče o neuspehu će sa vama podeliti Pavle Krivokuća – Maker & Business practitioner iz Impact Hub-aNana Radenković – suosnivačica i programska menadžerka Nove IskreDanica Kovač – menadžerka mreže Startit centara, kao i Kosta Andrić – izvršni direktor ICT Hub-a!

Fuckup Nights druženje zakazujemo za četvrtak, 06. jun od 19.00, na adresi ICT Hub Playground (Kralja Milana 10), a format događaja podrazumeva izlaganja tri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim preduzetničkim poduhvatima.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim pokušajima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni, odnosno da neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da se u tome i uspelo je velika popularnost koju Fuckup Nights događaji stiču širom sveta!

Prijavite se na eventu i vidimo se 06. juna od 19h u ICT Hub-u.

Događaj su podržali naši medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: