Loading Events

Enterprise transformation to cloud native development

27.11.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Enterprise je sada na početku nove i uzbudljive tranformacije koja će ga pripremiti za Hybrid Cloud eru, a istovremeno i predstaviti koncept privatnog cloud-a kao platforme za inoviranje i novog načina razvoja i upravljanja aplikacijama. Razvijanje i automatizacija procesa raspoređivanja aplikacija u tzv. kontejnere, odnosno particije, jedna je od najpopopularnijih tema među korisnicima Enterprise sistema.

U nastojanju da podržimo digitalnu tranformaciju i inovativni pristup IT poslovanju, ICT Hub vas zajedno sa kompanijama IBM i Ingram Micro poziva da podelite svoja DevOps iskustva i to 27. novembra od 18h na dobro poznatoj adresi – Kralja Milana 10!

Ovom prilikom ćemo vam pojasniti kako da razvijate modularne aplikacije i kako da najlakše prebacite svoj kod u particije uz pomoć IBM Cloud Private platforme, kako biste onda primenili drugačiji i agilniji princip upravljanja. Pričaćemo takođe i o ICP komponenti Microclimate koja pojednostavljuje celokupan DevOps proces za mikroservise. ‘Microclimate’ opcija je bazirana na OSS komponentama i softverskim alatima poput Jenkinsa, Helma, Gita i drugih, kako bi uspešno podržavala razvoj aplikacija i mikroservisa koristeći Java Microprofile, Java Spring, Node.js i Swift.

DevOps priču će vam iz svog ugla približiti Timur Markunin, IBM Cloud SW tehnički consultant i DevOps Technical Lead za CEE u IBM-u, koji ima preko petnaest godina iskustva u radu na poboljšanju i automatizaciji procesa softverskog raspoređivanja. U poslednjih nekoliko godina, Timurov fokus je bio na DevOps transformaciji, kao i na ‘cloud’ tehnologiji. Pored profesionalnih izazova koje postavlja pred sebe, Timur je i čest govornik na internacionalnim konferencijama, diplomirani je plazma fizičar i uživa u kajtsurfingu i snoubordingu u slobodno vreme.

Svoj dolazak možete da potvrdite putem prijave na linku i iskoristite priliku da razrešite svoje DevOps nedoumice!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: