Loading Events

Driving Digital Transformation: novi e-commerce meetup!

16.04.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Treće ‘E-commerce’ okupljanje će vam pružiti priliku da upoznate Vladimira Stankovića (https://www.linkedin.com/in/vladimircamper/), Camper Direktora za digital i elektronsku trgovinu zaduženog za digitalnu transformaciju ove kompanije i brenda. Kroz priču i primere pokazaće vam na koji način bi trebalo upravljati digitalnom transformacijom sa ciljem unapređena elektronske trgovine, a priliku da čujete njegova iskustva imaćete 16. aprila u 18.30h.

Vladimir će pričati o tome kako je sve oko nas marketing i kako nas evolucija tehnologije i samih potrošača obavezuje da promenimo način razmišljanja u okviru kompanija. Koje su razlike u vođenju kompletnog digitalnog ekosistema u odnosu na vođenje ‘online’ prodavnice… Poseban akcenat će biti stavljen na spregu tehnologije, podataka i izgrađivanja brenda u digitalnom dobu u kojem živimo.

Vladimir je Camper-ov globalni direktor za digital i elektronsku trgovinu, a isti posao je za Nike radio u okviru EMEA regiona. Ima više od 15 godina iskustva u internacionalnom brend i digitalnom marketingu, i to u oblasti prodaje sportske opreme, obuće i telekom usluga (Nike, Camper i Mobtel/Telenor). Specijalizovan je za vođenje digitalnih strategija i digitalne evolucije kompanija kojima je fokus na razvoju elektronske trgovine i razvoju digitalnog ekosistema. Takođe je i osnivač i konsultatnt partner kompanije 8Services, pa će moderator ovog meetup-a biti Zorana Milidrag, jedan od osnivača te kompanije, a ujedno i regionalni menadžer za e-trgovinu kompanije Sport Vision.

Posetioci meetup-a će imati priliku da aktivno učestvuju u diskusiji, kao i da predlože teme o kojima bi želeli više da čuju na nekom od sledećih meetup-a u Playgroundu.

Agenda:

18.30 – 18.45 Okupljanje

18.45 – 19.45 Predstavljanje i izlaganje govornika & otvorena diskusija

19.45 – 20.00 Druženje sa govornikom

Mesta su ograničena, pa vas molimo da se prijavite popunjavanjem ove forme (https://goo.gl/forms/0H8g4bw9xCKRzVRK2).

Vidimo se!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: