Loading Events

Dizajn digitalnog poslovnog modela u praksi

April 29 @ 12:00 - 13:00
  • Online ICT Hub

Digitalizacija je poslednjih meseci, u slučaju mnogih kompanija, postala okosnica borbe za opstanak na tržištu, ali neka mala i srednja preduzeća su i pre krize uvidela da su promene u pravcu dizajniranja digitalnog poslovnog modela neophodne i počele su da preduzimaju potrebne korake da bi unapredile svoje poslovanje u tom smeru.

Upravo su o tome učili i u praksi počeli da primenjuju polaznici programa obuke Dizajn digitalnog poslovnog modela, koji su zajedno organizovali ICT Hub i USAID-ov Projekat za saradnju i ekonomski razvoj, a neki od polaznika priključiće nam se na narednom online panelu ’’KONKRETNO ZA SME’’ sa ciljem da prenesu lična iskustva sa ovakvim vidom poslovne transformacije.

Panel „KONKRETNO ZA SME“ – Dizajn digitalnog poslovnog modela u praksi biće i prilika da saznate rezultate istraživanja koje se bavilo analizom potražnje za digitalnim veštinama u Srbiji i primene digitalizacije u praksi, a koje će pomoći malim i srednjim preduzećima da sagledaju šta je sve potrebno da bi mogli da se upuste u ovakav vid transformacije.

U razgovoru sa našim ekspertom za oblast digitalizacije Sandrom Nešić (ICT Hub), iskustva će podeliti Branimir Kulašević, izvršni direktor Halo Oglasa i Uroš Lalić, Business Development Executive u „Balkan Security Services“ u sredu, 29.04. u 12 časova.

„KONKRETNO ZA SME“ su nedeljni online paneli posvećeni domaćim malim i srednjim preduzećima koja su pred velikim izazovom da održe poslovanje u uslovima vanrednog stanja. Panele organizuju USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj i ICT HUB.

Broj učesnika je ograničen.

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za online meetup na linku 
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: