Loading Events

Demistifikacija strategije – značaj, uloga i uticaj u mirnim i turbulentnim vremenima

May 14 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Četvrti po redu INNOVATION SPACE događaj je pred nama, a iako smo promenili dan i vreme održavanja, naš cilj je ostao isti – nastojimo da razgovorima sa našim govornicima pokrijemo neke od ključnih tema danas, kao što je inovativni pristup poslovanju i transformaciji kompanije, ali i razvijanje novog načina razmišljanja, kojim se može unaprediti odnos sa korisnicima.

Nakon priče o ulozi lidera i načinima na koje treba sagledavati trenutnu situaciju i prilike u budućnosti, u četvrtak, 14. maja od 16h razgovor prebacujemo na teren strategije, objašnjavajući kako ona izgleda u teoriji, a kako se prenosi u praksu, koja je njena uloga, a koliki njen značaj i uticaj. Akcenat ćemo staviti na izazove u sprovođenju strategije, pogotovo imajući u vidu podršku koju je potrebno obezbediti od svih ključnih donosioca odluka. Na kraju – a za budućnost poslovanja možda i najbitnije – pričaćemo i o tome koja je veza inovacije i strategije.

Predrag Topić, Business Designer & Business Development Manager u ICT Hub timu, o svemu ovome će pričati sa Nikolom Ćorsovićem, koji je svoju karijeru gradio radeći kako u državnom sektoru, tako i sa nekim od najvećih konsultantskih kuća, da bi poslednjih nekoliko godina svoj fokus usmerio upravo na strateški pristup poslovanju i to na poziciji Chief Strategy & Transformation Officer u kompaniji Nelt.

Druženje i ovog puta nastavljamo online, vidimo se 14. maja u 16h!

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za webinar na linku
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: