Loading Events

Corporate Innovation Meetup sa Sonjom Kresojević

22.10.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Corpo Lab

U susret Corporate innovation konferenciji, organizujemo prvi u nizu Corporate Innovation meetupa, koji u fokusu imaju unapređenje inovacionih praksi velikih poslovnih sistema. Brzina promena u poslovnom okruženju danas je intenzivnija nego ikada do sada. Otkrijte šta je potrebno da preživite i napredujete u današnjem poslovnom svetu, kako da transformišete svoju kompaniju tako da odgovara na potrebe novog doba i na koji način je potrebno graditi inovacioni ekosistem kao preduslov za dugoročno i održivo inoviranje. Sadržaj meetupa će obuhvatiti važnu ulogu inovacione strategije i podrške inovacionim ekosistemima u sticanju sposobnosti (umesto mogućnosti) sprovođenja dugotrajne promene. Svoja iskustva u radu sa Fortune 500 kompanijama sa nama će podeliti Sonja Kresojević.

Sonja Kresojević je koautor ,,The Lean Product Lifecycle’’, suosnivač kompanije Spinnaker, kao i bivši viši potpredsednik u kompaniji Pearson. Sonja je strateg, agent za promene i rešavanje problema. Strastvena je po pitanju transformacije poslovanja, pri tom se fokusirajući na rast, inovacije, promene u kulturi organizacije i digitalnu transformaciju.

Svako ko se prijavi na meetup ostvaruje pravo na 10% popusta na kartu za Corporate Innovation Conference. Nakon što se prijavite, na email adresu ćete dobiti detaljne informacije o ostvarivanju popusta.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: