Loading Events

CORPORATE INNOVATION CONFERENCE 2020 – ove jeseni online!

30.09.2020 @ 13:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Sa zadovoljstvom najavljujemo da ICT Hub ove jeseni po treći put organizuje najveći regionalni događaj posvećen korporativnim inovacijama – Corporate Innovation Conference. Ovog puta se družimo online i to u tri termina!

Program koji je prethodne dve godine organizovan kao jednodnevni događaj sada pretvaramo u tri poludnevne konferencije, koje će kroz odvojene programske celine pokriti sve bitne segmente inoviranja, predstaviti svetski priznate stručnjake i relevantne primere iz prakse, ali i dati šansu svim posetiocima da istraže virtuelnu Expo zonu i učestvuju u networking segmentima.

Prvi dan – Leading Innovation (30.09.2020.) – biće posvećen strateškom pristupu, liderstvu i načinima na koje menadžment kompanija može i treba da upravlja  inovacijama.

Drugi dan – Designing Innovation (28.10.2020.) – biće usmeran na najbolje prakse u procesu inoviranja i načinima na koje se kreiraju i plasiraju dobri proizvodi i usluge, kao i izuzetno korisničko iskustvo.

Treći dan – Championing Innovation (25.11.2020.) – vraća na suštinu i najveću vrednost svake kompanije, a to su ljudi koji su u njoj zaposleni i koji ulažu napore da inovativno delovanje zaista zaživi u svakom aspektu posla.

Slogan “Inovate now. Be tommorow.” služi da istakne ne samo spremnost da se prihvati “nova normalnost”, već i to da je potrebno razumeti do koje mere budućnost poslovanja zavisi od naših neprekidnih napora da se prilagođavamo neizvesnosti u današnjem poslovnom svetu i na taj način potencijalne izazove pretvaramo u prilike koje možemo iskoristiti za napredak.

Corporate Innovation Conference poster with three speakers

Ne propustite priliku da čujete:

Rita McGrath – vodeći ekspert u oblasti inovacija, autor naslova “The End Of Competitive Advantage” i redovni profesor Poslovne škole Univerziteta Kolumbija

John Carter – ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti kreiranja i razvoja proizvoda, autor knjige “Innovate Products Faster” i osnivač kompanije TCGen Inc.

Tendayi Viki – stručnjak u oblasti korporativnih inovacija, koautor knjiga “The Corporate Startup” i “The Lean Product Lifecycle” i partner u kompaniji Strategyzer

Više o konferenciji i dostupnim kartama možete naći na ovom LINKU!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: