Loading Events

CORPORATE INNOVATION CONFERENCE 2020 – Designing Innovation

28.10.2020 @ 13:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

ICT Hub ove jeseni po treći put organizuje najveći regionalni događaj posvećen korporativnim inovacijama – Corporate Innovation Conference.

Program koji je prethodne dve godine organizovan kao jednodnevni događaj sada pretvaramo u tri online poludnevne konferencije, koje će kroz odvojene programske celine pokriti sve bitne segmente inoviranja, predstaviti svetski priznate stručnjake i relevantne primere iz prakse, ali i dati šansu svim posetiocima da istraže virtuelnu Expo zonu i učestvuju u networking segmentima.

Drugi dan – Designing Innovation (28.10.2020.) – biće usmeran na najbolje prakse u procesu inoviranja i načinima na koje se kreiraju i plasiraju dobri proizvodi i usluge, kao i izuzetno korisničko iskustvo.

Slogan “Inovate now. Be tommorow.” služi da istakne ne samo spremnost da se prihvati “nova normalnost”, već i to da je potrebno razumeti do koje mere budućnost poslovanja zavisi od naših neprekidnih napora da se prilagođavamo neizvesnosti u današnjem poslovnom svetu i na taj način potencijalne izazove pretvaramo u prilike koje možemo iskoristiti za napredak.

Više o konferenciji, govornicima i kartama na https://corporateinnovation.rs/

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: