Loading Events

CORPORATE INNOVATION CONFERENCE 2020 – Championing Innovation

25.11.2020 @ 13:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

ICT Hub ove jeseni po treći put organizuje najveći regionalni događaj posvećen korporativnim inovacijama – Corporate Innovation Conference.

Program koji je prethodne dve godine organizovan kao jednodnevni događaj sada pretvaramo u tri online poludnevne konferencije, koje će kroz odvojene programske celine pokriti sve bitne segmente inoviranja, predstaviti svetski priznate stručnjake i relevantne primere iz prakse, ali i dati šansu svim posetiocima da istraže virtuelnu Expo zonu i učestvuju u networking segmentima.

Treći dan – Championing Innovation (25.11.2020.) – vraća na suštinu i najveću vrednost svake kompanije, a to su ljudi koji su u njoj zaposleni i koji ulažu napore da inovativno delovanje zaista zaživi u svakom aspektu posla.

Slogan “Inovate now. Be tommorow.” služi da istakne ne samo spremnost da se prihvati “nova normalnost”, već i to da je potrebno razumeti do koje mere budućnost poslovanja zavisi od naših neprekidnih napora da se prilagođavamo neizvesnosti u današnjem poslovnom svetu i na taj način potencijalne izazove pretvaramo u prilike koje možemo iskoristiti za napredak.

Više o konferenciji, govornicima i kartama na https://corporateinnovation.rs

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: