Loading Events

Corporate Innovation Conference 2019. “Potraga za novim poslovnim modelima”

Corporate-Innovation-Conference
22.10.2019 @ 10:00 - 23.10.2019 @ 17:00

ICT Hub najavljuje održavanje najvećeg regionalnog događaja posvećenog korporativnim inovacijama – drugu po redu Corporate Innovation Conference, 22. oktobra 2019. u prostoru Belexpocentra.

Tema ovogodišnje Corporate Innovation Conference će biti „Potraga za novim poslovnim modelima“, koja će se baviti jednom od najvažnijih tema koje kompanije intenzivno razmatraju danas – „Koji poslovni modeli će učiniti moju kompaniju relevantnom u budućnosti?“.

Na konferenciji ćete imati prilike da čujete globalni pregled tema, predstavljene od strane korporativnih lidera i praktičara za inovacije, u kombinaciji sa primerima kompanija i lidera inovacija iz Srbije i regiona koji traže nove poslovne modele kao odgovor na sva promenljivija očekivanja klijenata i poslovnog okruženja. Nastavljamo da jačamo lokalnu startup scenu pa ćemo tako ponovo imati EXPO sekciju u konferencijskoj sali, koja će pored hardverskih obuhvatiti i softverske inovacije. Prošle godine je EXPO zona ugostila 20 inovativnih tehnoloških startupa koji su predstavili svoje projekte i proizvode.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: