Loading Events

Content Marketing radionice – kako da kreirate pravi sadržaj za prave ljude

03.04.2019 @ 17:30 - 19:30
  • ICT Hub Startup

ICT Hub je rešio da u aprilu obezbedi posebnu poslasticu za sve one koji su željni znanja iz oblasti marketinga!

Christina Forster, suosnivač organizacije Heartbeats Innovation & Communication, ponovo je u Beogradu pod pokroviteljstvom organizacije Swisscontact, a zajedno smo rešili da malu, ali odabranu grupu, sprovedemo kroz četiri hands-on radionice koje će za cilj imati da približe značaj tzv. ‘marketinga sadržaja’.

U period od 3. do 24. aprila ćete imati priliku da saznate više o nekom aspektu content marketinga, a primeri iz prakse i razmena iskustava će ove radionice sigurno učiniti još zanimljivijim. Prvi susret (03.04.) je rezervisan za vraćanje na same osnove – šta je cilj vašeg sadržaja, kako definišite svoje persone, odnosno ciljane korisnike i šta znači koristiti human-centric pristup u razvoju sadržaja. Druga radionica (10.04.) će pokriti tzv. storytelling, odnosno pričaće se o tome kakav ton poruke vaš brend treba da nosi i na koji način treba koristiti SEO kako biste te poruke još bolje preneli. Radionica broj tri (11.04.) će za cilj imati da se pozabavi konkretnim formatima i kanalima na društvenim mrežima, odnosno načinima na koje se pravi odgovarajući content mix. Poslednja, četvrta radionica (24.04.) će za temu imati strategiju sadržaja, odnosno kako na odgovarajući način napraviti plan sadržaja, šta treba da ga čini i kako ga treba sprovoditi.

Christina po sopstvenom priznanju veruje da svaki biznis, brend ili proizvod pričaju neku priču. Prethodno radeći kao novinar, 2005. je prešla sa štampanih na online medije, a tokom višegodišnjeg usavršavanja u Londonu je otkrila kako content marketing, storytelling i tzv. ‘odgovorna komunikacija’ mogu da obezbede održivi uspeh bilo kog biznisa. Sarađujući kako sa velikim koporacijama, tako i sa malim preduzećima iz različitih industrija – od modne i sportske, do IT i muzičke – ostaje verni pobornik human-centered pristupa komunikacionoj strategiji.

Radionice će biti održane na adresi Kralja Milana 10 – ICT Hub Playground i biće izvođene na engleskom jeziku. Zbog ograničenih mesta, sve prijave će proći i kroz proces selekcije, a odabrani učesnici će biti blagovremeno kontaktirani.

Iskoristite priliku da se prijavite i neka novo proleće bude idealno vreme za novu marketing strategiju!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: