Loading Events

Back to the basics: What Works in (B2B) Sales in 2020

19.09.2019 @ 18:30 - 20:00
  • ICT Hub Playground

Kompanije se često vode mantrom da će se napravljen proizvod koji rešava problem korisnika “prodati sam od sebe”, što se  može pokazati pogubnim načinom razmišljanja. Dolaskom novih tehnologija i digitalnih uređaja se nekako izgubilo šta to zapravo znači prodaja. Zato, ICT Hub organizuje meetup na kom se vraćamo osnovama B2B prodaje i najvažnijim preduslovima da bi do prodaje uopšte i došlo.

Ukoliko želite da saznate kako da uspešno generišete nove potencijalne korisnike (Lead Generation) i zašto su prvi poziv nakon povezivanja sa potencijalnim klijentom (Discovery Call) zapravo najvažniji u prodajnom procesu, pridružite nam se u četvrtak, 19. septembra od 18:30h u ICT Hub Playground, na adresi Kralja Milana 10.

Kao i do sada domaćin meetup-a na temu B2B prodaje je Mario Krivokapić, Head of Client Success u kompaniji Human, prethodno direktor prodaje u kompaniji Content Insights i sertifikovani NLP praktikant sa preko petnaest godina iskustva u prodaji.

Potvrdite dolazak popunjavanjem kratke forme na LINKU i dođite da zajedno otkrijemo šta deluje u B2B prodaji u 2020. godini!

Vidimo se!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: