Loading Events

B2B Lead Gen – sve što treba da znate

17.10.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Šta je to Lead Gen? Zašto vam je potreban ako se bavite B2B prodajom? Šta sve treba o tome da znate?

Mnogo je pitanja… ali tu su i odgovori!

Lead Gen pruža mogućnost prikupljanja visokokvalifikovanih lidova na više različitih načina. U slučaju da ne želite da izdvajate mnogo novca na marketing, tehnike koje će biti obrađene na meetup-u će vam sigurno pomoći da generišete kvalitetne lidove i dođete do uspešne prodaje!

Saznaćete kako da na pravi način iskoristite neke od najefikasnijih načina za prikupljanje lidova i to pre svega ‘case study’, odnosno studije slučaja koje možete predstaviti potencijalnim klijentima, zatim tzv. ‘white paper’ uz pomoć kojeg možete svoj proizvod ili uslugu da približite budućim korisnicima, ali biće reči i o tome kako napisati dobar ‘industry report’, koji klijenti mogu međusobno da razmenjuju.

Na drugom u nizu B2B meetup-a, vaš domaćin je ponovo Mario Krivokapić, Head of Sales u kompaniji Content Insights, kreator B2B International Sales programa i sertifikovani NLP praktikant sa preko petnaest godina iskustva u prodaji.

Iskoristite priliku da u sredu, 17. oktobra sa početkom u 18 časova, unapredite ili obnovite svoje Lead Gen znanje na dobro poznatoj adresi – ICT HUB Playground, Kralja Milana 10.

Potvrdite dolazak popunjavanjem kratke forme na linku i vidimo se sledeće nedelje!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: