Loading Events

Automatizacija u digitalnom svetu budućnosti

30.01.2019 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Playground

Pozivamo vas na finalni događaj Hardverske akedemije, u organizaciji Garage Lab-a! Iza njih je više od 5 meseci razmenjivanja znanja i veština, razvijanja novih ideja i upoznavanja vrhunskih stručnjaka za hardversku tehnologiju.

Polaznicima akademije biće uručene nagrade na ovom događaju.

U sredu, 30. januara pored dodele diploma, biće održan i finalni meet-up Hardverske akademije na kom će svi zainteresovani imati priliku da čuju o inovacijama u IoT svetu o kojima će govoriti predstavnici kompanije Schneider Electric.

Poseban akcenat biće na temi automatizacije, a Dario Bartolović, regionalni marketing direktor Schneider Electric kompanije, i Milutin Mitrović, junior inženjer – EcoStruxture predstaviće EcoStruxure rešenje – kombinaciju iskustava i ekspertiza u specijalizovanim domenima koja koristi IoT tehnologije da pomogne partnerima u fazama projektovanja i realizacije kako bi zadovoljili potrebe klijenata i krajnjih korisnika za sigurnijim, pouzdanijim i efikasnijim objektima.

O kompaniji:

Schneider Electric predvodi digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizacije u domovima, zgradama, data centrima, infrastrukturi i industriji. Prisutna je u preko 100 zemalja širom sveta i predstavlja lidera u upravljanju energijom – na srednjem naponu, niskom naponu i besprekidnom napajanju, kao i u sistemima automatizacije. Nudi integrisana rešenja za efikasnost, kombinujući energiju, automatizaciju i softver. U globalnom ekosistemu kompanija Schneider Electric na otvorenoj platformi sarađuje sa najvećom zajednicom partnera, integratora i razvojnih programera, kako bi u realnom vremenu omogućila kontrolu i efikasno korišćenje.

Više o Schneider Electric saznajte ovde: http://www.schneider-electric.rs/sr/

Dario Bartolović, regionalni marketing direktor Schneider Electric kompanije:

Milutin Mitrović, junior inženjer – EcoStruxture

Registracija se vrši putem linka: http://bitly.com/SchneiderElectricMeetUp

Ovaj događaj se održava u okviru projekta Hardverska akademija koji sprovodi Udruženje BEUM, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: