Loading Events

Angažovanost zaposlenih kao pokretač inovacija u modernom poslovanju

23.10.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Šta jeste, a šta nije angažovanost zaposlenih i kako angažovanost zaposlenih utiče na inovativnost i poslovne rezultate kompanije? Koje su posledice ukoliko se kompanije ne bave angažovanošću i kako povećati inovativnosti u timu uz pomoć strategija angažovanja zaposlenih?Ukoliko želite da saznate odgovore na ova pitanja, prijavite se za radionicu koja se održava 23.oktobra sa početkom u 18h, na dobro poznatoj adresi – ICT Hub Playground, Kralja Milana 10.

U današnje vreme, kompanije često nemaju jasno razumevanje koncepta angažovanosti i često mešaju angažovanost sa zadovoljstvom zaposlenih. Samim tim, svi napori da se angažovanost izmeri i unapredi ne dovode do više produktivnosti i boljeg performansa. Konsultantska kompanija ‘Gallup’ u isto vreme u svojim istraživanjima tvrdi da je angažovanost zaposlenih u istočnoj Evropi 11%, te je jasno da je bavljenje ovom temom više nego neophodno.

Marija Mitić i Milica Bojić, konsultanti kompanije Rokada Ecosystems, vodiće ovu radionicu i postaraće se da teme
u fokusu budu različiti pogledi na angažovanost i čemu ona služi, potom veza između angažovanosti, inovativnosti, profita i rezultata, kao i strategije i praktični alati za povećanje angažovanosti zaposlenih.

Marija i Milica su obe posvećene ljudskoj strani transformacija i strateškom razvoju ljudi i inovacija u kompanijama, a njihova kompanija – Rokada Ecosystems – pomaže organizacijama da povećaju angažovanost zaposlenih i da rastu i razvijaju se kroz transformacije, a takođe donosi i stručnost, iskustvo i inovacije u strateškom planiranju i implementaciji razvoja ljudskog kapitala.

Dođite 23.oktobra da podelimo sa njima iskustva na ovu temu! 🙂

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: