Loading Events

AgTech meetup: Napredna tehnologija u navodnjavanju

10.10.2019 @ 18:30 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Novu seriju AgTech meetupa započinjemo pričom o naprednim tehnologijama u navodnjavanju i kako one mogu povećati prinos, smanjiti troškove i olakšati svakodnevne poslove.

U gostima nam je Lazar Jovanović, osnivač kompanije Smart Watering, zajedno sa delom svog tima, softverskim programerom Mariom Vukotićem i marketing asistentom Teodorom Aksentijević. Smart Watering se od 2015. bavi pametnim sistemima za navodnjavanja koji pomoću mehanizama za učenje i optimizaciju potpuno automatizuju ceo proces!

Takođe, kao jedan od samo sedam timova odabranih od 163 prijavljena startupa, učestvovali su na Delta Biznis Inkubatoru, dobili investiciju kompanije Delta Holding ali i priliku da na njihovim imanjima testiraju svoj proizvod.

Ukoliko želite da saznate kako su dobili ideju, po kom principu rešenje funkcioniše kao i do kakvih rezultata vrednih pažnje su došli pridružite nam se u četvrtak, 10. oktobra od 18:30h u ICT Hub Playground-u, na adresi Kralja Milana 10.

Ulaz je slobodan, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite putem forme koju možete naći na ovom LINKU. Vidimo se!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: