Loading Events

AgTech meetup: Izvori finansiranja

26.11.2019 @ 18:00 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Seriju AgTech događaja nastavljamo u utorak, 26. novembra od 18h kada ćemo pričati o dostupnim izvorima finansiranja bilo da ste preduzetnik u domenu poljoprivrede ili da imate ideju o pokretanju svog startapa. Akcenat ćemo staviti na mogućnost dobijanja sredstava kroz otvorene pozive iz projekata Evropske Unije.

U gostima nam dolazi Staša Stojkov iz BioSense Instituta koja će nam bliže pojasniti koji trenutno izvori finansiranja postoje u ovoj oblasti, kako izgleda sam proces apliciranja za sredstva i dobijanja investicija i koje su glavne prepreke sa kojima se kompanije na tom putu susreću!

Kako je trenutno u toku poziv za PARSEC akcelerator, daće nam savete za sastavljanje dobre prezentacije, a najaviće i projekat agROBOfood koji će finansijska sredstva nuditi od proleća 2020.

Kao primer uspešne priče, svoje iskustvo uspešnog apliciranja za upravo ovakva sredstva, kao i kasnijeg dobijanja investicije od South Central Ventures podeliće i Milan Dobrota, osnivač domaće kompanije Agremo, platforme za daljinsko osmatranje i analizu poljoprivrednih dobara.

Ulaz je slobodan, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite putem forme koju možete naći na ovom LINKU.

Vidimo se 26. novembra od 18h u ICT Hub-u na adresi Kralja Milana 10!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: