Loading Events

5Gtalks: Regulatorni okvir za infrastrukturu Srbije budućnosti

June 10 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

5Gtalks i ICT HUB vas pozivaju na četvrti događaj iz 5Gtalks serije na kome će glavna tema biti regulatorni okvir koji je neophodan kako bismo postavili kvalitetnu strategiju i akcioni plan za razvoj IKT infrastrukture kao preduslova za razvoj novih servisa i poslovnih modela, pre svega sa fokusom na 5G mrežu.

Kroz panel diskusiju u sredu, 10.06. u 16h razgovaraćemo o tome na koji način je potrebno prilikom uvođenja novih tehnologija zaštiti zdravlje, životnu sredinu, obezbediti fer konkurenciju i sigurnost i privatnost građana.

Ova tema je posebno značajna jer IKT infrastruktura je neophodna za napredne servise koji mogu da obezbede jednake uslove za sve u obrazovanju, pristupu zdravstenoj nezi i profesijama budućnosti što je vizija Srbije budućnosti za koju se 5Gtalks zalaže.

Gosti 5Gtalks panela su:

Panel diskusiju će voditi Nataša Kažić i Natali Delić, konsultanti za razvoj poslovanja i suosnivači 5Gtalks.

Prijavite se na LINKU i vidimo se u sredu!

Šta je 5Gtalks?

5Gtalks predstavlja otvorenu i nezavisnu platformu za razgovor, razmenu, deljenje i informisanje o svim aspektima 5G. Kroz tematske događaje, stručne tekstove i specijalizovane podkaste, ova platforma će pokušati da 5G približi široj zajednici, ali i predstavnicima najrazličitijih industrija koje će imati veliki potencijal za transformaciju i inovaciju sa ovom novom generacijom mobilne telefonije. Sve teme i sva pitanja će se obrađivati paralelno kroz tehničke, poslovne i socijalne aspekte kako bi se osiguralo pokrivanje celokupnog spektra interesovanja javnosti. Platforma će pratiti najnovije trendove u svetu, ali i samu implementaciju 5G tehnologije u Srbiji.

5G Talks je zajednička inicijativa Natali Delić i Nataše Kažić, dve konsultantkinje u domenu inovacija koje zajedno imaju više decenija iskustva u telco industriji sa aspekta kako tehnologije tako i biznisa, kao i ICT Hub-a, centra za inovacije i tehnološko preduzetništvo iz Beograda.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: