prijavi se

KOSTA ANDRIĆ

je izvršni direktor ICT Hub-a. Po zanimanju je diplomirani pravnik ali je karijeru posvetio vođenju projekata i organizacija kojima su zajedničke osobine inovativnost i snažan uticaj na zajednicu. Prva iskustva je sticao u Holandiji, a nakon toga i kroz usavršavanje u SAD. Bio je stipendista različitih organizacija i fondova. Predvodio je osnivanje beogradske Kancelarije za mlade koja je pokrenula veliki broj novih servisa i aktuelizovala različita pitanja u vezi sa položajem mladih. Radio je kao konsultant za međunarodne organizacije koje se bave volontiranjem i korporativnom društvenom odgovornošću. Kreirao je i implementirao različite programe koje povezuju privatni, civilni i državni sektor u beogradskoj opštini Stari grad. Član je Srpske asocijacije menadžera.

http://www.linkedin.com/in/andrickosta

TIJANA MILANOVIĆ

je Menadžerka kancelarije u ICT Hub-u. Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka (FON) 2012. godine, a odmah zatim bila polaznik XX generacije Beogradske otvorene škole (BOŠ). Tokom studija slobodno vreme je koristila za angažovanje u NVO sektoru, te je preko pet godina aktivista „Plavog kruga“ i koordinator „Plavog kružića“, Udruženja za borbu protiv dijabetesa. Učešće na mnogobrojnim projektima u zemlji i inostranstvu joj omogućavaju rad u Briselu, gde odlazi na razmenu kadrova i prikuplja veliko međunarodno iskustvo.

https://www.linkedin.com/in/tijanamilanovic

SANDRA NEŠIĆ

je koordinator programa (Program Coordinator) i u ICT Hub-u se bavi organizacionim i koordinacionim aktivnostima u okviru programa i inkubatora. Sandra je docent na Fakultetu za ekonomiju, finansije i adminstraciju – FEFA u oblastima finansije i menadžment i predavač na predmetu Preduzetništvo. Cilj joj je da korisnicima boravak u inkubatoru učini što efikasnijim.

https://rs.linkedin.com/pub/sandra-nešić/5b/405/a99

ANITA JOVIĆ

je Community Manager i u ICT Hub-u se bavi koordinacionim aktivnostima na društvenim mrežama, kreiranjem sadržaja za Blog i održavanjem sajta. Student je Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Zaljubljenik u inovativnost i informacije. Kao nekadašnji član Upravnog odbora Udruženja studenata elektrotehnike Evrope podržava ideju da su poznanstva i prijatelji koje steknete na svom putu do uspeha pravi način da unapredite sebe. Razmena iskustava je jedan od ključnih faktora realizacije svake ideje.

anita.jovic[at]icthub[dot]rs

https://rs.linkedin.com/in/anita-jovic-98a54744

RADA JOVIĆ

je koordinator projekta „Nova tehnološka preduzeća“ koji sprovodi ICT Hub, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Diplomirala je novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka. Prvo važno profesionalno iskustvo stiče kao novinar na Radiju B92. Pre dolaska u ICT Hub, radila je kao asistent portparola u Liberalno demokratskoj partiji.

https://rs.linkedin.com/pub/rada-jović/21/9a2/165

ALEX ČOVIĆ

je Rezident mentor, koji blisko sarađuje sa timovima okupljenim u ICT Hub-u. Alex je svoju preduzetničku karijeru započeo u Estoniji, a nastavio je kao ko-osnivač prve domaće platforme za kontekstualno oglašavanje na internetu. Savetovao je neke od najuspešnijih lokalnih i regionalnih IT kompanija. Jedan je od organizatora najvećeg festivala posvećenog tehnološkom preduzetništvu u Jugoistočnoj Evropi, mentor najaktivnijeg regionalnog investicionog fonda, kreator programa prve startap škole u Srbiji…

http://rs.linkedin.com/in/alexcovic

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons