prijavi se

Stanari

icthub_logo_poslonaut

Poslonaut

Poslonaut je aplikacija koja olakšava ljudima da dođu do posla.

Nova aplikacija za traženje posla Poslonaut korisnicima omogućava da za svega nekoliko minuta putem svog pametnog telefona stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcem. Pokretanjem aplikacije, korisnici prema svojoj lokaciji, mogu da pretražuju raspoložive oglase za posao i da odmah  kontaktiraju poslodavce i saznaju više detalja o radnom mestu.

https://www.poslonaut.rs/
ict_hub_stanari_uradi-zaradi

Uradi-zaradi

Naša mlada kompanija Uradi-zaradi je online mesto na kome fizičko lice može da postavi jednostavan, jednokratan zadatak koji oduzima dosta vremena i energije i tako rastereti svoj dan. Sa druge strane, neko ko želi dodatnu zaradu i ima dovoljno vremena može da aplicira za taj zadatak.

Nudimo kvalitetnu i brzu uslugu: obezbeđujemo kontakt između dve strane i tako stvaramo najbolje rešenje za sve.

Misija je da pomognemo ljudima da uštede dragoceno vreme  I iskoristite ga za drage ljude,odmor od svakodnevnih obaveza i predah od stresa koji nam je stalno za vratom.

http://www.uradi-zaradi.rs/
ict_hub_stanari_brain_propaganda

BRAIN PROPAGANDA

BRAIN PROPAGANDA je agencija za neuromarketing istraživanje.
Zbog izrazito kompetitivnog tržišta ogroman broj novih proizvoda se lansira u toku godine. Međutim tradicionalni marketing testovi uglavnom ne pružaju tačne rezultate o uspešnosti proizvoda ili usluge. Rezultat je da veliki broj novih proizvoda i usluga postaje sve manje i manje efikasan na putu dok ne stigne do potrošača.
Koristeći neuronauku i najnovije tehnologije Brain propaganda nudi najtačniji uvid u ponašanje potrošača.
Neuromarketing vrši monitoring i beleži reakcije na sve vrste reklamnih kampanja, tv i radio reklama, umetničkih izložbi i svih ostalih domena gde je iskustvo korisnika relevantno.
Nove tehnologije, koje koristi Brain propaganda, pružaju uvid u električne aktivnosti mozga, što se može iskoristiti za razumevanje ljudskih emocija.
Eksperti otkrivaju faktore koji utiču na moždanu aktivnost, psihološko stanje potrošača i proces donošenja odluke. Sve ove informacije su krucijalne za bolje shvatanje proizvoda ili usluge i pomažu da se identifikuju segmenti proizvoda ili usluge koji bi trebali da se promene ili unaprede.

http://brainpropaganda.eu/
ict_hub_stanari_connectad

CONNECTAD 360

CONNECTAD 360 je full service digitalna agencija koja upotrebom internet marketing alata postiže povećanje prodaje kod klijenata iz različitih industrija.
Fokusirani smo na kreiranje posebnih (tailor made) rešenja, kako bismo svakom klijentu na optimalan način pomogli prilikom maksimizacije prodajnih rezultata ili izgradnje svesti o brendu.

Brinemo o celokupnom internet nastupu klijenta, počevši od izrade web sajta i dizajna, do kreiranja sadržaja i oglašavanja.

www.connectad.rs
primer

EduLab

U.G.EduLab bavi se promocijom obrazovanja, organizacijom multidisciplinarnih turnira FLL ( First Lego League), Team Building aktivnostima, kao i  edukacijom učenika i nastavnika za korišćenje Lego Education didaktickih materijala.

http://www.edulab.rs/
adrenalynmap

Adrenalyn mapp

Mladi startap tim Adrenalyn Mapp nedavno je izbacio svoj prvi proizvod, mobilnu aplikaciju Longboard Mapp. Inicijalni tim je oformljen na StartUp vikendu 2014, na inicijativu Nenada Kosovića koji je došao na ideju da napravi aplikaciju koja će ekstremnim sportistima olakšati potragu za idealnim mestima za vožnju.

Adrenalyn Mapp tim danas broji osam članova koji su profesionalno okrenuti različitim sferama, ali im je zajednička ljubav prema ekstremnim sportovima. Longboard Mapp ugledao je svetlost dana 14. februara i za svega 10 dana je skinut skoro 300 puta sa Google Play Store-a. Tim je u poslednjih mesec dana dobio pozitivne kritike iz više od 40 zemalja širom sveta u kojima brojni korisnici željno isčekuju iOS verziju aplikacije koja će, baš kao i verzija za Windows Phone, uskoro biti dostupna.

Adrenalyn Mapp tim ne planira da se zadrži samo na Longboard Mapp aplikaciji već im je želja da naprave najveću globalnu mapu ekstremnih sportova. Samo je pitanje vremena i novca kada će svoj projekat proširiti i na ostale ekstremne sportove koji su u poslednjih 20 godina u ekspanziji, pa samim tim predstavljaju zanimljivo tržište.

http://www.adrenalynmapp.co
ict-hub_stanari_svarog

Bincode Entertainment

Svarog: The Awakening – prva igra za mobilne uredjaje u kojoj možete uživati u predivnom okruženju slovenske mitologije. Beogradska kompanija “Bincode Entertainment” trenutno radi na ovom naslovu.

http://bincode-entertainment.com/
Blaypad

Blaypad

Blaypad kao Web aplikacija za sve dostupne mobilne platforme predstavlja svojevrsnu zamenu za igracki kontroler. Užitak koji Blaypad pruža je autentičan usled karakteristika koje poseduje, a to su efekti vibracije, žiroskop i akcelerometar mobilnog uređaja – bez gubitka igračkog osećaja.

Postoji mogućnost primene na velikom broju gejming platformi, ali je PC trenutna matična platforma. Korisnicima je omogućena personalizacija Blaypad-a kako bi na najbolji način zadovoljili svoje želje i igračke potrebe.

Blaypad – unikatno softversko rešenje koje na praktičan način rešava problem nedostatka igračkog kontrolera.

http://blaypad.com/
ict_hub_stanari_auto_aukcija

Autoaukcija

Autoaukcija.rs je internet platforma specijalizovana za aukcijsku prodaju havarisanih i polovnih vozila, namenjena isključivo pravnim licima.

U eri internet poslovanja kreirali smo tržište koje okuplja i pomaže pravnim licima da jednostavnije, sigurnije i efikasnije prodaju/kupe havarisane/ispravne automobile putem aukcije.

http://autoaukcija.rs/
CarGo_logo_vertical

CAR:GO

CAR:GO je mobilna aplikacija koja pruža siguran i jednostavan način da se naruči i plati vožnja jednim klikom na vašem mobilnom telefonu.
CAR:GO je nov, urban način vanlinijskog prevoza i povoljna alternativa svim drugim vidovima prevoza u Beogradu.
CAR:GO pruža bezbedan prevoz dostupan u realnom vremenu uz jedinstveno rešenje za mobilno plaćanje usluge.
CAR:GO se bori za najviši nivo satisfakcije klijenata i partnera kroz sistem obostranog ocenjivanja.

http://appcargo.com/
logo-city-map

CityMap

CityMap je mobilna i Web aplikacija namenjena za jednostavno i veoma brzo pronalaženje lokacija, proizvoda i usluga na tim lokacijama. Cilj aplikacije je da korisniku isporuči pouzdane informacije o lokacijama i proizvodima i pomogne pri uštedi vremena kod traženja istih. Sa druge strane, aplikacija maloprodajnim objektima svih oblika pruža uvid u analizu tržišta na određenom području, tj. analizu ponude i potražnje artikala koje ti objekti pružaju svojim korisnicima. Aplikacija podržava višejezičnost, odnosno mogućnost da na bilo kom području pretražujete lokacije ili proizvode na više jezika (u Srbiji pretražujete na nemačkom i obrnuto), što je veoma značajna funkcija za turiste.

ict_hub_stanari_enovativ

enovativ

enovativ digitalna agencija je osnovana početkom 2015. godine u cilju rešavanja izazova i izgradnji digitalnog prisustva malim i srednjim biznisima. Nakon nekoliko meseci, imamo preko 25 gotovih projekata i veoma zadovoljne klijente sa rezultatima i konverzijama koje postižu preko naše usluge. Bavimo se izradom web sajtova, mobilnih aplikacija, kompletan marketing na društvenim mrežama, Google marketing, e-mail marketing, online prodaja, dizajn i fotografija.

Imamo 2 in-house projekta: Moobey & Teillor.

  • Moobey > Online rezervacija jednodnevnih, do višednevnih obilazaka prirodnih/outdoors destinacija u Srbiji. Poseti moobey.com
  • Teillor > Online porudžbine, krojenje delova odeće prema zahtevima korisnika. Krojenih od strane drugih građana, slobodnih krojača. Poseti teillor.rs

http://enovativ.rs/
logosoon

Footy

Footy je nagazni kontroler za kretanje u virtuelnom prostoru. Pokretima stopala, krećete se kroz Vašu omiljenu igricu, ili dok radite na nekom 3d modelu i animaciji. Sa Footy-jem dobijate potpuni osećaj “stvarnosti”. Uz veliki broj podešavanja i makro funkcionalnosti, mogućnosti ovog uređaja su praktično neograničene i korisnici mogu sami naći nove primene u zavisnosti od njihovih potreba.

Sky is the limit, step into reality.

ict_hub_stanari_happi

happi

happi je prvi automatski emotion tracker na svetu, baziran na emotikonima i emodžijima koje smo razmenili u porukama. Za cilj ima širenje pozitivne energije i motivacije, a pored zanimljive statistike (poput broja srećnih, tužnih ili emotikona za ljubav koje smo poslali ili primili u određenom periodu i sa određenim kontaktima), pružaće nam mogućnost da proslavimo male ili velike, lične jubileje – na primer 1000.   sa Markom, ili prvi sa Zoricom. Kako se happi bude razvijao, dobijaće i nove opcije – npr. motivišuće poruke u vidu notifikacija, dnevnik zahvalnosti, funkciju deljenja srećnih trenutaka… Rečju, krajnji cilj je lep, zanimljiv i jedinstven proizvod koji će nas činiti srećnijima.

 

happi ppl, odnosno tim iza apliakcije happi su Marija Milošević (developer), Aleksandar Zdravković (graphic designer) i Miloš Belčević (content strategist). U planu imaju i druge projekte koji koriste nove komunikacije i tehnologiju u cilju pozitivnih društvenih i ličnih promena.

logo final-01

INO AGENCIJA

Ino Agencija je izrasla iz inicijative Kako na Master, sajta koji postoji od 2011, i informiše studente i sve zainteresovane o studijama svih nivoa u inostranstvu. Potom su usledili sajtovi Kako na Posao o poslovima i Studimet Jashte Vendit, sajt o studijama za albansko govorno područje, pružajući jedan sveobuhvatan uvid u apliciranje na studije i poslove za ceo region Balkana.

Tim Ino Agencije je sastavljen od profesionalaca u oblasti obrazovanja i karijernog vođenja, koji su se školovali i usavršavali na više Univerziteta u Evropi i na Balkanu. Naš cilj je da kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih resursa na Balkanu.

ict_hub_stanari_radionice

Radionice

Online prodavnica kvalitetnih i unikatnih zanatskih proizvoda. Sajt prezentuje same zanatlije fotografijama i biografijama i svi proizvođači na sajtu su odabrani, što garantuje kvalitet koji je glavni problem sajtova koji su koncipirani kao potpuno slobodni za registrovanje proizvođača.

http://www.radionice.rs/
ict-hub_stanari_realscape

RealScape Technologies

RealScape Technologies je softverska kompanija specijalizovana za Augmented Reality i Virtual Reality interaktivna rešenja u Real Estate industriji.
Naš ciljna grupa uključuje Real Estate Developere, Real Estate Investitore, Graditeljske kompanije, Arhitekte, Dizajnere enterijera, Real Estate Agente i vlasnike nekretnina. Oni koriste naše aplikacije i usluge kako bi vizuelno predstavili njihove projekte u 3D, AR, VR, od koncepata, ideja do detaljnih nacrta i tlocrta, 3D pejzaža, dizajna eksterijera i enterijera, nameštaja. Naše aplikacije i usluge se koriste u B2B Razvoju (Business to Business), investicijama, prodaji i krajnoj prodaji individualnim korisnicima. Mi smo bazirani u Beogradu, Srbiji a naše kancelarije su u Beogradu, Mumbaju i Njujorku.

 

http://www.realscape.net/
orion

Ring+

Aplikacija za mobilne uređaje koja je razvijena u ICT Hub-u od strane razvojnog tima Orion telekoma. Ovo je je u potpunosti domaći proizvod, nastao kao rezultat duboke analize prednosti i nedostataka popularnih komunikacionih aplikacija, poput Skype-a, WhatsUp-a, Viber-a i sl. Trenutno je u razvoju verzija za Android operativni sistem, ali je u planu i izdavanje verzije za iPhone i Windows Phone.

Ukratko, Ring+ omogućuje korišćenje fiksnog telefonskog broja na mobilnom uređaju. Pored klasičnog telefoniranja, Ring+ omogućuje i video pozive kao i razmenu SMS poruka sa fiksnog broja sa svim domaćim i međunarodnim mobilnim operatorima, što je jedinstven primer na domaćem tržištu. Pored toga postoji i razmena poruka među korisnicima Ring+ aplikacije. Navedene prednosti aplikacije ilustruju unapređenja samo dve funkcije, koje do sada nisu bile dostupne u jedinstvenoj aplikaciji.

Demonstracijom funkcionalnosti, jednostavnosti, korišćenja postojećeg telefonskog imenika u korisničkom telefonu kao baznog, opciji korišćenja stikera u okviru SMS poruka i sl. jasno je da je aplikacija kreirana, ka pažljivo odabranim primedbama i željama korisnika, sa mogućnostima koje obezbeđuju „punu funkcionalnost, potpunu pouzdanost i sve na jednom mestu“ ne ostavljajući puno prostora i najzahtevnijim kritičarima aplikacija.

Jedini preduslov za korišćenje ove nesvakidašnje aplikacije jeste da imate pristup Internetu.

www.ringplus.rs
ict_hub_stanari_sport_fund

Sport.Fund

Discover and Support New Sport Heroes

Sport. Fund je globalna crowdfunding platforma namenjena sportistima, sportskim organizacijama, društvima, ustanovama, svim osobama i namenama u oblasti sporta. Preko Sport.Fund platforme sredstva mogu tražiti individualni sportisti, timovi za pokrivanje troškova opreme, priprema, putovanja, rehabilitacije i oporavka, školovanja i usavršavanja u domenu sporta, kao i klubovi, udruženja, pojedinci koji žele da izgrade sportski objekat ili prilagode prostor za sportske potrebe…

Misija Sport.Fund platforme je da stvori nove šanse da se u svetu sporta postignu veće i bolje stvari i da se kreira zajednica koja razume, voli i podržava sport i sve izazovne aspekte koje on sa sobom nosi, dok je glavni cilj platforme stvaranje funkcionalne i trajne veze između ljudi u sportu kojima  su potrebna sredstva i onih koji mogu da doprinesu i pomognu im da dostignu profesionalnu veličinu.

http://sport.fund/
ict_hub_stanari_solagro

Solargo

Solagro Tim se bavi  projektovanjem  inovativnih sistema u oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

Mi stvaramo nova rešenja  za reciklažu dostupna svima!

http://solagroteam.com/sr/
Skyloggy-logo

SKYloggy

SKYloggy jeste platforma koja se sastoji iz sistema za evidenciju skokova (SES) i društvene mreže. SES pruža elektronsku evidenciju padobranskih skokova i sprečava falsifikovanje skokova. Ovaj sistem može spasiti živote, a osim što je izuzetno lak za upotrebu, omogućava znatnu uštedu vremena.

Cilj servisa SKYloggy jeste da privuče i podrži što više ljudi da se bave padobranstvom.

ict_hub_stanari_biz_net

BizNet

BizNet, premijum partner MTS-a i strateški partner za prodaju i distribuciju proizvoda i usluga kompanije Telekom Srbija pravnim licima. Kao agencija za Web dizajn i računarsko programiranje, pokrenuli su on-line prodavnicu mobilnih telefona i opreme i u saradnji sa MTS-om pružaju celovitu uslugu iz domena telekomunikacija.

Implementacijom naprednih telekomunikacionih rešenja, omogućavaju malim i srednjim preduzećima kvalitetne usluge i pristupačnost. Rade na unapređenju proizvoda i usluga Telekoma Srbije u olakšavanju procedura i aktivno učestvuju u podršci i širenju elektronskog poslovanja.

http://www.biz-net.rs/
ict-hub_stanari_taxify

Taxify

Taxify daje taksistima i taksi kompanijama alate da pobede UBERifikaciju. Mi ujedinjujemo regularne taksiste u jednoj Taxify aplikaciji kako bismo omogućili najveću pouzdanost za mušterije. Taksi kompanije, takođe, mogu da koriste naš auto-dispečerski sistem da efikasnije upravljaju vozilima u mreži. Koristeći Taxify taksisti zarađuju više, korisnici često plaćaju manje, a čitavo taksi iskustvo je unapređeno. Servis je već prisutan u 10-ak zemalja.

http://taxify.eu/
YSKRA logo-01

Yskra ICT

YSKRA ICT pruža konsultantske usluge iz oblasti razvoja veb-sajtova i aplikacija sa fokusom na doživljaj korisnika (UX dizajn). Mi stavljamo korisnika u centar dizajna, a naša metoda je naučna i zasnovana na istraživanju, testiranju i analizi podataka. Više od UX dizajnu možete saznati i na sajtu kompanije ili portfoliju Novice Milenković

http://yskra.com
ict_hub_stanari_creative_house

CREATIVE HOUSE

Marketing je naše opredeljenje. A naš cilj je da budemo pokretači uspešnih poduhvata primenom širokog spektra marketinških rešenja. Zajedničke ciljeve postižemo primenjujući inovativna rešenja sa jasno merljivim rezultatima.
Naš jedinstveni, vizionarski pristup vodiće vas do liderske pozicije ili će vam pružiti pravu podršku na liderskoj poziciji, ukoliko ste tamo već stigli.

 

http://www.creativehouse.rs/
ict_hub_stanari_sprdnja

Zanimljiva geografija

Zanimljiva Geografija je video-igra za android uređaje, bazirana na istoimenoj društvenoj igri na papiru, koja vam omogućava da testirate vaše znanje protiv drugih igrača preko bluetooth-a ili interneta.

logosoon

Firefly – SOS Mapping System

Firefly – SOS Mapping System predstavlja Web servis za brzo mapiranje u realnom vremenu u cilju upravljanja resursima na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou za vreme kriznih situacija.

logosoon

Kickbuddy

Kickbuddy olakšava vlasnicima balona za fudbal praćenje rasporeda svojih termina. Takođe, omogućava i upravljanje balonima: beleženje rashoda održavanja, mesečni finansijski izveštaji zarade na osnovu zauzetih termina, itd.

logosoon

L@bLogistic

L@bLogistic je eBay za prevoz robe. Vladimir je koristeći miks online alata kreirao jednostavan aukcijski sajt koji je uspešno primenjen u TEST kompaniji preko 25 puta u poslednjih 5 meseci, sa uštedama od 50-400 EUR u odnosu na ciljne cene – ušteda za TEST kompaniji u proseku bila 800 EUR mesečno. Vladimir kao zaključke iz dosadašnjeg iskustva izdvaja da najpovoljnija cena prevoza nije ona koju ste Vi spremni da platite, već ona po kojoj su drugi spremni da voze tj. nalaze se u pravom trenutku na mestu koje Vama savršeno odgovara, kao i to da su posrednici u prevozu spremni da se odreknu dela svoje zarade. Proizvod je namenjen malim i srednjim pravnim licima koja koriste logističke usluge, posrednicima u prevozu, kao i kompanijama koje se bave transportom.

https://www.youtube.com/watch?v=WC1KWS-Q948
logosoon

Moowah

Aplikacija koja pruža turistima da na potpuno nov način upoznaju mesto u kome se nalaze. Ideja je da se, spajajući turiste i lokalno stanovništvo sličnih interesovanja, postigne novi vid upoznavanja lokalnih kultura, navika, običaja i samim tim pruži jedinstven i kompletan turistički doživljaj.

logosoon

Omicron Software

Informacioni sistem za organizovanje i sprovođenje sportskih događaja.

logosoon

OutdoorSerbia

Projekat radnog naziva „OutdoorSerbia“ treba da postane prvi web magazin koji bi donosio vesti iz sveta outdoora. Ideja je da se na jednom mestu napravi zajednica svih ljubitelja outdoor aktivnosti i adrenalinskih sportova. Na ovom portalu svakodnevno će biti objavljivane novosti vezane za različite sportove, ali i opisi proizvoda koji se koriste u aktivnostima vezanim za njih kao i intervjui sa ličnostima iz ovog sveta. Posebna pažnja bice posvećena segmentu na kome će sami klijeni moći da kreiraju sadržaj najvama akcija ili izveštajima sa istih.

logosoon

Stone age wars

Stone age wars je strateska igra u kojoj je potrebno napraviti tim praistorijskih ratnika koji ce se boriti protiv rundi neprijatelja. Vojnike u timu je moguce unapredjivati i promovisati u nove klase. Svaki vojnik ima sebi svojstvene sposobnosti, kao i maske i oruzje koji poboljsavaju njegove sposobnosti.

Alumni

logo-alideda

Alideda – alumni

Alideda je servis za naručivanje hrane putem Interneta iz najboljih restorana. Pretražite restorane i jela po ukusu, ceni i lokaciji i naručite hranu online. Zaboravite poručivanje hrane telefonom jer je kućna dostava hrane upravo postala jednostavna!

http://www.alideda.rs/ http://www.alideda.com/
thoril_logo

Thoril – Connecting Game Makers – alumni

Petar Korda i Milan Jerković su osmislili sajt koji će okupljati timove za izradu video-igrica. Svako ko ima ideju za igricu može da se prijavi, a putem sajta će moći da okupi tim.

http://www.thoril.com
ict-hub_stanari_endtimes_studio

Endtimes Studio – alumni

Endtimes Studio je startap iz Beograda čija je primarna delatnost razvoj softvera za virtuelnu stvarnost koristeći Unreal Engine 4 u kombinaciji sa Oculus Rift-om. Sem video igara, Endtimes Studio razvija i okruženje za vizuelizaciju arhitekture, enterijera i dizajna kombinujući najsavremenije tehnologije renderinga u realnom vremenu i hardvera za virtuelnu stvarnost.

http://www.endtimes-studio.com/
logo_300_fieldskill

FieldSkill – alumni

FieldSkill je takođe projekat Miloša Mirića. Ova platforma je fokusirana na kompanije koje izvode radove na terenu (npr. izvođenje građevinskih radova) i olakšava njihovu koordinaciju, obezbeđuje brzu i kvalitetnu interakciju sa klijentima i koordinaciju aktivnosti službi na terenu.

http://www.fieldskill.co
logo_big-300x300

Nightlifer – alumni

Internacionalni tim branding i social entuzijasta se sakupio povodom rešavanja najčešćih problema i unapređenja svakodnevnog nightlife-a. Deo Nightlifer tima radi kao stanar ICT Hub-a i želja ovog projekta jeste pokretanje istog baš u centru noćnog života Evrope, našoj prestonici.

http://nightlifer.us/
ict-hub_stanari_hireapp

HireApp – alumni

HireApp će te spojiti sa tvojim savršenim poslom na pola radnog vremena. Koristeći geo lokaciju i tvoja interesovanja, HireApp će te spojiti sa potencijalnim poslovima na pola radnog vremena u tvom kraju. Radi kao Tinder za poslove na pola radnog vremena.

http://www.hireapp.me/
ict-hub_stanari_l2v2

Learn2win2 – alumni

Ideja je nastala iz uočenog nedostatka kriterijuma za poređenje consulting usluga.

Brz i besplatan odgovor profesionalne consulting agencije na pitanje potencijalnog klijenata je kriterijum koji obezbeđuje „learn to win, too“.
Pitanja su raznovrsna a odgovori su brzi i kratki („pitki“) i prezentuju sposobnost consulting agencije da odgovori na buduće strukturirane zahteve klijenata.

Razvoj gamification modela i targetiranog online marketinga za region Srbije su predmet razrade u ICT Hub-u.

smile-in-belgrade-logo

Smile in Belgrade – alumni

Ana i Andrea rade na razvoju „Smile in Belgrade“, agencije koja se bavi dentalnim turizmom. Svim stranim posetiocima Beograda nude se kvalitetne stomatološke usluge po značajno nižim cenama nego u njihovim zemljama. Na ovaj način pacijenti mogu da uštede i do 70% na svojim troškovima za medicinske usluge i da pri tome dobiju najkvalitetniju uslugu od strane akreditovanih i iskusnih medicinskih timova. „Smile in Belgrade“ sarađuje sa stomatološkim timovima čije je isplative stomatološke usluge koristilo više od 3.000 pacijenata iz Srbije i inostranstva. Ovi stručnjaci dokazuju svoje izuzetno umeće već preko 20 godina.

http://www.smileinbelgrade.com
tenderi-online

Tenderionline.rs – alumni

Stefan je pre manje od godinu dana pokrenuo sajt tenderionline.rs koji pomaže privatnim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima da organizuju sistem nabavki, budu u toku sa svim tenderima i javnim nabavkama Republike Srbije…

http://www.tenderionline.rs
ivan janicic

CHATPtools – alumni

Ivan Jančić je napravio platformu za projektovanje i implementaciju informacionih sistema u kojoj programeri, pogotovo početnici, mogu da definišu elemente sistema i olakšaju sebi posao, dobiju pristup bazama alata…

http://www.chatptools.com
savetnik_za_intervjue

Savetnik za intervjue / Interview coach – alumni

Vladimir Jovanović je razvio portal koji pomaže ljudima koji traže posao da bolje predstave svoje kvalitete upotpunjavanjem CV-ja i na taj način povećaju svoje šanse za zaposlenje. Portal pruža podršku i rekruterima tako što nudi potpuniji pregled prijavljenih kandidata. Interview coach takođe radi smulacije intervjua sa ciljem da korisnike što bolje pripremi za susret sa potencijalnim poslodavcima.

http://moj-intervju.com/sr/ http://www.facebook.com/interviewcoach.rs
emotate

Emotate – alumni

Emotate je socijalni blog Nikole Stamatovića koji koji korisnicima omogućava da prenesu svoja osećanja kroz novi sistem digitalne emotivne ekspresije. Svaki deo teksta može biti obogaćen emotivnom notacijom, gde bi kroz ikone, boje i nazive emocija (88 pojmova), čitalac na prvi pogled mogao da „emotivno razume“ autora i odgovori kroz isti sistem…

http://www.emotate.com
logosoon

Onnice – alumni

Onnice Andrija Ćeranića je office startionary za izradu poslovnog materijala (vizit karte, pisma, prezentacije, memorandumi, ugovori) vrhunskog kvaliteta pomoću datih šablona, jednostavnim sistemom upita – u cloudu, na računaru, telefonu… Osnovni nalog bi bio besplatan, uz naplatu custom dizajna i štampe.

logosoon

ON LINE Edukacija software za vodne resurse – alumni

Ideja projekta je ON LINE Dragana Kaluđerovića je obuka kadrova iz celog sveta u oblasti matematičkog modeliranja podzemnih voda čime se olakšava učenje i primena softvera iz ove oblasti.

http://www.advancedgwt.com
logosoon

Hey gurl – alumni

Peđa Međedović je osmislio specifičnu žensku video-igru koja cilja mlađi tinejdž uzrast, prilagođenu za IOS i Android. Sredinom 2015. očekuje finalnu verziju.

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons