prijavi se

Promocija programa podrške tehnološkim inovacijama Fonda za inovacionu delatnost

U četvrtak, 22. juna sa početkom u 18.30 u prostorijama Playground-a, ICT Hub će ugostiti predstavnike Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije koji će predstaviti aktuelne programe podrške tehnološkim inovacijama.

podrške tehnološkim inovacijama Fonda za inovacionu delatnost

U pitanju su program ranog razvoja, namenjen privatnim mikro i malim preduzećima koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu, i koja imaju potencijal za stvaranje nove intelektualne svojine, kao i program sufinansiranja inovacija, koji ima za cilj da proširi mogućnost saradnje između srpskih inovativnih mikro, malih i srednjih preduzeća i strateških partnera, sa željom da poveća ulaganja privatnog sektora u projekte tehnološkog razvoja i komercijalizacije za nove i unapređene proizvode, usluge i tehnologije.

Pozivamo sve startape i one koji razmatraju pokretanje tehnološkog biznisa, kao i mala i srednja preduzeća koja razvijaju tehnološku inovaciju da nam se pridruže na predstavljanju programa podrške Fonda za inovacionu delatnost.

Pored predstavnika Fonda, poseban gost na promociji biće dobitnik finansijskih sredstava iz prethodnog ciklusa finansiranja, koji će preneti svoja iskustva i benefite koje je dobio kroz ovakav program podrške.

Vaš dolazak možete da potvrdite OVDE do srede, 21. juna.

Novootvoreni prostor ICT Hub-a, Playground, se nalazi u ulici Kralja Milana 10 (ulaz iz Kosovke devojke).

Comments

comments

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons