prijavi se

Počinje drugi Fintech Hackathon – Prijavite se!

Drugi srpski Fintech Hackathon, u organizaciji Centra za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub), kompanije 30Hills i Societe Generale banke biće održan od 30. juna do 2. jula, uz nagradni fond od 5.000 evra.

linkedin-post

U okviru unapređenja digitalnih inovacija u bankarstvu, ICT Hub, Societe Generale banka i kompanija30 Hills organizuju drugi Fintech Hackathon, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula u novom prostoru Centra za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub Playground).

Ključna tema ovogodišnjeg hakatona su podaci (data) pa je i zvanični naziv “Data Challenge”, a ukupni novčani nagradni fond za tri najbolja softverska rešenja je 5.000 evra. Rok za prijavu timova koji žele da se oprobaju u pravljenju inovativnog softverskog rešenja – web ili mobilne aplikacije, traje do 26. juna.

Takmičari raznih stručnih profila – programeri, web dizajneri, stratupi, kompanije, preduzetnici i sl. trebalo bi da oforme timove od najviše četiri člana i uz mentorsku podršku odgovore na postavljeni izazov, odnosno da za 48 sati kreiraju najbolje softversko rešenje iz domena digitalnog bankarstva.

Sva rešenja nakon hakatona ostaju isključivo u vlasništvu timova. Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Prijave za učešće na ovogodišnjem Fintech Hakatonu omogućene su do 26. juna na stranici:  http://hackathon.icthub.rs/

O Fintechu

 (Fintech) Fintek, odnosno finansijska tehnologija, donosi nove mogućnosti korišćenja i stvaranja finansijskih usluga u digitalnom okruženju. Omogućava uključivanje novih tržišnih učesnika koji nisu nužno klasični pružaoci finansijskih usluga. Neformalno se pominje kao jedna od najprespektivnijih industrija za startape.

Comments

comments

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons