prijavi se

OTVOREN KONKURS „NOVA TEHNOLOŠKA PREDUZEĆA“

Danas je zvanično otvoren konkurs za besplatne programe na projektu „Nova tehnološka preduzeća“ u okviru kog studenti imaju mogućnost da nauče više o preduzetništvu i pokrenu sopstveni startap.

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a svi zainteresovani studenti koji imaju manje od 30 godina mogu da se prijave na http://icthub.rs/ntp

Obuke i radionice vodiće neki od najuspešnijih preduzetnika i menadžera sa mnogo godina iskustva u najperspektivnijem biznis sektoru u svetu.

ICT-HUB_Cover_Startuj-na-pravi-nacin

Studenti početnih godina naučiće koje su prednosti pokretanja sopstvenog posla, kako da razviju svoje ideje i projekte i samostalno ih vode u okviru dvomesečnog programa “Škola poslovnog iskustva – iz prve ruke” koji počinje u oktobru ove godine.

Studentima završnih godina i njihovim timovina ćemo da omogućimo da pokrenu svoj startap i kroz program obuke nauče kako da od ideje napravite uspešan biznis u okviru šestomesečnog “Programa podrške razvoju preduzetničkih veština u oblasti IKT”.

Projekat sprovodi „ICT Hub“ uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a ideja je da se doprinese povećanju zaposlenosti u Srbiji.

Za sva dodatna pitanja pišite na novatehnoloskapreduzeca@icthub.rs

ICT Hub

ICT Hub

TURNING IDEAS INTO BUSINESS

U konstantnoj smo potrazi za novim dobrim idejama kojim ćemo pružiti šansu da postanu uspešan IT biznis.

ICT Hub

Comments

comments

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons