prijavi se

O ICT HUB-U

ICT Hub je centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija. Lociran je u centru Beograda na adresi Kralja Milana 10 i otvoren je 4. novembra 2014. godine u prostorijama Naučno- tehnološkog parka Zvezdara, odakle je u junu 2017. prešao na novu lokaciju u centru grada.

 
35816695096_f4cbc9b6c6_z

 

Pod okriljem ICT Hub-a se nalazi nekoliko segmenata – ‘stubova’ koji pružaju širok spektar usluga:

 

ICT Hub Startup – obezbeđuje programe za startape i preduzetnike  sa mentorskim sesijama, predavanjima i događajima koji imaju za cilj da ojačaju startap ekosistem u regionu.

 

ICT Hub Corpo Lab – destinacija broj 1 za korporativne inovacije. Predstavlja tačku ‘tehnološkog kontakta’ između korporacija i srpskog startup ekosistema u oblastima edukacije, networkinga, organizacije relevantnih okupljanja i događaja i liderstvo u usvajanju najnovijih tehnologija i trendova.

 

ICT Hub Venture  – prvi privatni investicioni fond u Srbiji koji investira u startape u ranoj fazi.

 

ICT HUB Playground –  svi navedeni segmenti posluju u prostorijama Playgrounda, koji predstavlja inspirativni co-working prostor za više od 90 ljudi na 650 kvadratnih metara, sa otvorenom ‘drop-in’ zonom i community stolom za rad, tihom radmon zonom, velikom meetup salom kao i tri druge sale za sastanke i Skype kabinama i kuhinjom.

 

ICT Hub je upisan u Registar inovacione delatnosti Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao organizacija za infrastrukturnu podršku inovacionoj delatnosti u statusu poslovno-tehnološki inkubator. 

 

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons