prijavi se

Znanje za savremenu stvarnost

Više od 30 mentora i predavača u ICT Hub-u su iskusni i dokazani stručnjaci u svim oblastima od značaja za mlade preduzetnike u Srbiji.
Stanari ICT Hub-a imaju mogućnost individualnog savetovanja sa mentorima.

 

Dejan_Randjic

DEJAN RANĐIĆ

je jedan od osnivača i direktor ICT Hub-a i agencije DNA Communications. Njegovih preko 15 godina iskustva u domaćem preduzetništvu i dokazana ekspertiza u marketingu, strateškom planiranju i komunikacijama, od velike su pomoći stanarima ICT Hub-a.

http://rs.linkedin.com/in/randjicdejan/
Slobodan_Djinovic

SLOBODAN ĐINOVIĆ

osnivač ICT Hub-a i jedan od pionira bežičnog interneta i mnogih drugih internet tehnologija na domaćem tržištu, kao osnivač kompanije Media Works (jedne od kompanija kasnije ujedinjenih u Orion telekom). Osim što je uspešan preduzetnik, Slobodan je i autor, predavač, savetnik Svetske banke… Danas je generalni direktor Orion telekoma.

AleksandarBibovski

ALEKSANDAR BIBOVSKI

Trenutno suosnivač 2 startapa, serijski preduzetnik, growth hacking i business development nindža. U svojoj preduzetničkoj karijeri ima više od 5 startapa koji su fail-ovali i 2 exit-a. Diplomirao je Organizacionu psihologiju i preduzetništvo na Founder Institute-u u Hrvatskoj.

https://rs.linkedin.com/in/aleksandarbibovski
Aleksandar_Poznanic

ALEKSANDAR POZNANIĆ

direktor marketinga u kompaniji Jaffa Crvenka, karijeru započeo u advertising industriji (DDB Beograd), nakon čega je iskustva sticao na čelu marketing tima u kompaniji Droga Kolinska, radeći za milionske regionalne brendove (Grand Kafa i Barcaffe). Dobitnik je godišnje nagrade SAM-a za najboljeg mladog menadžera u 2012. godini i jedan od idejnih tvoraca i prvi Tim Lider SAMPLE-a (Sekcije Mladih Poslovnih Lidera).

https://www.linkedin.com/in/poznanic
Borko_Kovacevic

BORKO KOVAČEVIĆ

je ekspert za projektni menadžment i investicije sa naglaskom na e-business. Njegovo iskustvo uključuje rad u više kompanija (SAGA, Microsoft Corporation) i na više projekata (Sinergija, „Cheetah“). Nagrađivan je najprestižnijom nagradom u kompaniji Microsoft: Microsoft Platinum Club Circle of Excellence – Chairman’s Award Winner, i višestruki je dobitnik Microsoft Gold Star Award. Jedan je od retkih članova tima iz regiona u CEE Key Talent Management programu kompanije. Član je Izvršnog odbora SAM-a i brojnih drugih asocijacija (IAA, IPMA, AmCham…).

https://sg.linkedin.com/pub/borko-kovacevic/4/1/27b/en
Branimir Kulasevic-sajt

BRANIMIR KULAŠEVIĆ

Izvršni direktor Halo oglasa, sa višegodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji u medijskoj industriji. Karijeru započeo još kao student u sopstvenoj agenciji INA – Indoor Advertising&Consulting , nakon čega je iskustvo sticao na poziciji direktora marketinga i prodaje u Adria Media Srbija, srpskom ogranku svetski poznatih medijskih kompanija Gruner+Jahr i Sanoma. Diplomirao na smeru Informacioni sistemi na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

https://rs.linkedin.com/pub/branimir-kulasevic/5/1a/225

damjanstankovic1

DAMJAN STANKOVIĆ

Damjan je dizajner digitalnih i industrijskih porizvoda sa preko 10 godina iskustva. Iza sebe ima niz uspešno realizovanih projekata, nekoliko godina provedenih u dva internacionalna startapa i dobitnik je 5 red dot nagrada za dizajn. Poslednji projekat na kome je radio je tecni sat – Rhei (hellorhei.com).

https://www.linkedin.com/in/damjan

Darko_Runic

DANKO RUNIĆ

Programski direktor Hartefakt fondacije, radio u više organizacija civilnog društva na projektima u oblasti ljudskih prava, slobode medija, umetnosti, kulture i saradnje u regionu zapadnog Balkana. Direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima grada Beograda od 2008. do 2012. Član organizacionog odbora za pripremu kandidature grada Beograda za Evropsku prestonicu kulture. Diplomirao političke nauke na Univerzitetu Ričmond u Londonu (2004). Magistrirao na Univerzitetu u Bolonji (2005). Predavač je na nekoliko regionalnih obrazovnih programa, izlagao na brojnim domaćim i međunarodnim naučnim konferencijama…

https://rs.linkedin.com/in/dankorunic/en
Davic_Schoch

DAVID SCHOCH

iza sebe ima više od 15 godina iskustva u tehnologiji i investicijama. Iskustvo u investicionim i telekomunikacionim projektima sticao je u Češkoj, Slovačkoj i Velikoj Britaniji. Trenutno je član Borda direktora u Orion telekomu, kompaniji koja je nastala kao njegov koncept, po njegovom biznis planu i strategiji…

https://rs.linkedin.com/in/davidschoch/en
Darko_Matijasevic

DARKO MATIJAŠEVIĆ

Izvršni director u Executive Group, jedan od vodećih eksperata u oblasti komunikacija, prepoznat kao lider u domaćoj biznis javnosti, aktivan član najvažnijih poslovnih asocijacija u zemlji. Nakon školovanja u SAD (Rutgers University), iskustva je sticao u kompanijama kao što su McKinsey & Co. i US Treasury i Narodnoj banci Srbije.

https://rs.linkedin.com/pub/darko-matijašević/3/359/7a1/en
DimitarVuksanov

DIMITAR VUKSANOV

Dimitar Vuksanov je grafički dizajner sa više od 10 godina iskustva u polju vizuelnih komunikacija. Ko-osnivač je consulting agencije za izradu digitalnih proizvoda Probe&Query i studja za izradu WordPress tema PukkaThemes. Master akademskih studija iz modula grafički dizajn, Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu.

https://rs.linkedin.com/in/dimitar-vuksanov-16579460
Dragana_Zmijanac

DRAGANA ZMIJANAC

je jedan od osnivača SEE ICT-a i član tima za razvoj strategije sve poznatije aplikacije Love Stock. Dragana ima zavidno iskustvo u startap projektima. Radila je, između ostalog, na Startap akademiji, Startit.rs, Startup-Standup i mnogim drugim projektima.

https://www.linkedin.com/in/draganazmijanac
Djordje_Krivokapic

ĐORĐE KRIVOKAPIĆ

je asistent na Poslovnom pravu i Pravnim osnovama informacionih sistema na Fakultetu Organizacionih Nauka (FON), kao i Legal & Policy Direktor SHARE Fondacije gde vodi projekat na temu otvorenog, slobodnog i decentralizovanog Interneta i implementaciju ljudskih prava u digitalnom okruženju. Znanje je sticao i na Pravnom fakultetu Univerziteta u Pitsburgu, kao i Berkman centru za Internet i društvo Pravnog fakulteta Univerziteta Harvard u SAD.

https://rs.linkedin.com/in/krivokapic/en
Gabrijela_Stjepanovic

GABRIJELA STJEPANOVIĆ

je jedan od pionira digitalnog marketinga kod nas. U Httpoolu, prvoj online oglašivačkoj mreži u Srbiji, radila je na razvoju strategija, planiranju i implementaciji digitalnih kampanja za mnoge velike klijente. Prvi je SEM profesionalac iz Srbije sertifikovan od strane Googla (2008), osnivač i izvršni direktor Interactive Advertising Bureau Serbia, idejni tvorac i organizator konferencije Digital Day…

https://www.linkedin.com/in/gabrijelastjepanovic
Goran_Cvetkovic

GORAN CVETKOVIĆ

je obrazovanje sticao na Univerzitetu u Parizu II – Panthéon Assas i na Queen Mary univerzitetu u Londonu. Ekspert je u oblastima evropskog prava, međunarodne trgovinske arbitraže i međunarodnog privrednog prava, Prava konkurencije, Kompanijskog i trgovinskog prava, Bankarstva i finansija… Član je advokatske komore od 1991. godine.

Gordana_Tomic

GORDANA TOMIĆ

je specijalista za menadžment informacionih sistema i ekspert u oblasti faktora uspeha IT projekata. Kao konsultant i preduzetnik u IT i poslovnom savetovanju, stekla je veliko iskustvo na polju upravljanja timovima i projektima (large scale integrating projects, finansirani fondovima EU), radeći u partnerstvu sa kompanijama kao što su Canon, ABBYY, IRIS, Microsoft… Trenutno je konsultant i edukator u Rara Avis Consultants.

https://rs.linkedin.com/pub/gordana-tomic/86/7a7/b9a/en
Hrvoje_Katicic

HRVOJE KATIČIĆ

je ekspert u oblasti finansijskog poslovanja, specijalista kada je potrebno „out of the box“ razmišljanje, sa ogromnim iskustvom u postavljanju i vođstvu finansijskih odseka širom regiona, uključujući i vodeće evropske kompanije. Trenutno je CFO u Orion telekomu, direktor je i vlasnik kompanije Eko Media, a iskustvo uključuje i CFO i senior consultant pozicije u kompanijama kao što su METROPOLIS ADVERTISING GROUP INTERNATIONAL, InBev, Cap Gemini Ernst & Young…

https://hr.linkedin.com/in/hrvojek/en
ict-hub_rs_mentori_vuk_nikolic

Vuk Nikolić

Vuk je osnivač TruckTracka, prvog srpskog startupa koji je ušao u elitne startup programe i dobio investiciju od Seedcamp (London) i 500Startups (SF) kao i investiciju od Passion Capitala iz Londona. Pre toga pokrenuo je 2 svoja startupa i bio član jednog koji je kupljen od strane TomToma. Ima diplomu mastera softverskog inženjerstva sa ETFa. U svet programiranja je ušao sa 6 godina.

http://linkedin.com/in/vuknikolic
ict-hub_rs_mentori_novi_mentor_1

MILOŠ ZEKOVIĆ

Miloš Zeković pomaže pojedincima, timovima i organizacijama da nauče i praktikuju Agile način razmišljanja, rada i upravljanja razvojem proizvoda. Cilj je poboljšati motivaciju pojedinaca, povećati performanse timova i ubrzati stvaranje i isporuku vrednosti kranjim korisnicima. Miloš ima preko sedam godina iskustva u IT industriji i više od četiri godine iskustva kao Scrum Master. Od 2015. je Certified Scrum Product Owner® i Certified ScrumMaster®.

https://rs.linkedin.com/in/milos-zekovic-209a6494
ict-hub_rs_mentori_vladimir_nikolic

VLADIMIR NIKOLIĆ

Vladimir Nikolić je jedan od osnivača LimundoGrada, koji preko 10 godina otvara fizičkim i pravnim licima internet kao kanal prodaje.

http://bit.ly/2gGvquV
ict-hub_rs_mentori_novi

NOVI MILENKOVIĆ

Novi Milenković je konsultant fokusiran na razvoj biznisa u ranoj fazi, razvoj proizvoda i UX dizajn. Živeo
je i radio u Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Kini i Hong Kongu. U Srbiji je osnovao kompaniju YSKRA koja
sarađuje sa različitim kompanijama i organizacijama kao što su ICTHub, Societe Generale, LINKgroup,
Privredna Komora… Od 2015. u Srbiji organizuje seminar Praktični UX Dizajn koji za cilj ima uvođenje
dizajna sa fokusom na korisnika u razvoj proizvoda.

https://rs.linkedin.com/in/novim
Igor Zarol Eipix

IGOR ZAROL

je finansijski direktor Eipix Entertainmena, srpske kompanije koja se uspešno bavi razvojem video igara. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti korporativnih finansija, finansijskog izveštavanja, fandrejzinga i projekt menadžmenta. Organizator i koordinator brojnih projekata iz oblasti nauke, tehnologije, umetnost i kulture pri nevladinom sektoru, finansiranih od strane EU i drugih inostranih i domaćih donatora i organizacija.

https://www.linkedin.com/in/igorzarol
ict-hub_rs_mentori_ivan_cirkovic

IVAN ĆIRKOVIĆ

Ivan Ćirković je menadžer finansijskog sektora u KPMG International kompaniji. Ivan je master ekonomista i GARP Financial Risk Manager sa preko 10 godina profesionalnog iskustva. Konsultant sa prethodnim iskustvom u dve međunarodno prisutne komercijalne banke i jednoj brokerskoj kući. Tim lider za savetovanje u vezi upravljanja rizicima i ALM, regulatorno savetovanje, finansijsko savetovanje i upravljanje profitabilnošću, revizijske angažmane za specijalne svrhe i usluge srodne reviziji.

https://rs.linkedin.com/in/ivan-cirkovic-74095516
ict_hub_mentor_ivan_stojanovic

IVAN STOJANOVIĆ

Ivan Stojanović je Brend Menadžer za Fanta, Schweppes, Sprite u okviru The Coca-Cola Company. Odgovoran za uspešan rast i razvoj ovih brendova na teritoriji Srbije, Makedonije i Crne Gore i ostvarivanje rekordnih rezultata na nivou Evrope. Član Young Professionals sekcije IAA Serbian Chapter kao i mentor u prvoj generaciji AmChamps programa AmCham Serbia. Delegat na One Young World 2015 konferenciji.

https://www.linkedin.com/in/stojanovicivan
Janko_Milunovic

JANKO MILUNOVIĆ

je trenutno zadužen za poslovni razvoj i menadžment inovacija u uslugama digitalnog bankarstva u Sberbank Serbia. Ekspert je za savremeno online bankarstvo i razvoj web kanala prodaje, što je od velikog značaja za stanare ICT Hub-a. Njegovo iskustvo uključuje i rad u kompaniji Sony (projekti u oblastima eCommerce i Professional). Jedan je od osnivača i Head of Strategy & Biz Dev kompanije Brainstorm LLC.

https://rs.linkedin.com/in/jankomilunovic/en
Jelena_Bulatovic

JELENA BULATOVIĆ

je izvršni direktor Srpske asocijacije menadžera, rukovodi aktivnostima Asocijacije, predstavlja i zastupa SAM u komunikaciji sa članovima, poslovnom zajednicom, predstavnicima Vlade Republike Srbije, donatorima i medijima. Pre dolaska u SAM 2009. godine, radila je šest godina u Američkoj agenciji za međunarodni razvoj (USAID) u okviru ambasade SAD-a u Beogradu. Sa pozicije specijaliste za bankarstvo i finansije vodila je projekte američke vlade za podršku ekonomskom razvoju Srbije. Dve godine zaredom predsedava žirijem za izbor „Blic preduzetnik godine“.

Photo1

LAZAR STOJKOVIĆ

Lazar Stojković, MSc, MIMS je dizajner digitalnih proizvoda i serijski preduzetnik. U Srbiji je osnovao tri tehnološke kompanije, poslednja od kojih je Wannabe Magazine, najpopularniji fashion & lifestyle online magazin u Jugoistočnoj Evropi. Nakon preseljenja u Kaliforniju, na UC Berkeley School of Information se na poziciji asistenta profesora Mortena Hansena bavio istraživanjem mobilnih aplikacija za promenu ljudskog ponašanja na radnom mestu. Trenutno živi i radi u San Francisku.

http://www.linkedin.com/in/lazarstojkovic
Marija_Desivojevic_Cvetkovic

MARIJA DESIVOJEVIĆ CVETKOVIĆ

je potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj, kao i sektore informacionih tehnologija i korporativnih komunikacija. Njeno ogromno menadžersko iskustvo uključuje i kompaniju Spinnaker New Technologies (ComTrade Group) gde je radila kao izvršni direktor, kao i Verano Invest (generalni direktor).

https://rs.linkedin.com/pub/marija-desivojevic-cvetkovic/17/540/818/en
Marija_Loncar

MARIJA LONČAR

je kreativni direktor u agenciji DNA Communications, sa iskustvom koje se meri stotinama integrisanih marketinških kampanja za domaće klijente i međunarodne kompanije. Marija stanarima ICT Hub-a pomaže da razumeju značaj brendinga i komunikacija za uspeh njihovog biznisa, i upućuje ih u tajne i važnost timskog rada i brainstorminga.

john_lenonn

MILOVAN KOVAČEVIĆ

Milovan Kovačević je razvojni inženjer elektronike u hardverskom startapu FINsix. Corp. iz Silikonske doline. Pohađao je master studije električnog i elektronskog inženjeringa na Univerzitetu u Beogradu. Doktorirao je na studijama električnog, elektronskog i komunikacionog inženjeringa na Tehničkom univerzitetu u Danskoj. Stanarima ICT Hub-a je od pomoći zbog svog iskustva sa specifičnim izazovima na koje nailaze hardverski startapi i u uspostavljanju kontakata sa investitorima  i kompanijama iz Silicijumske doline.

https://www.linkedin.com/pub/milovan-kovacevic/12/12/431
Nebojsa_Lazic

NEBOJŠA LAZIĆ

je jedan od mentora koji stanarima ICT Hub-a pomaže da svoje ideje sprovedu u delo. Više od 20 godina iskustva u razvoju softvera biće sasvim dovoljno da se IT ideje u ICT Hub-u usmere ka kreranju uspešnog startapa.

https://www.linkedin.com/in/neblaz
Nemanja_Stevanovic

NEMANJA STEVANOVIĆ

je stručnjak u oblasti finansijskog savetovanja. Svoju karijeru poslednjih sedam godina gradi u KPMG-u, a iskustvo je sticao u Budimpešti i Beogradu, kao savetnik najvećih i najuspešnijih svetskih i domaćih kompanija tokom akvizicija. Njegovo bogato iskustvo iz oblasti finansijskog savetovanja na raspolaganju je i stanarima ICT Hub-a.

https://www.linkedin.com/in/stevanovicnemanja/
Nenad_Paunovic

NENAD PAUNOVIĆ

Konsultant za poslovni razvoj, trener i menadžer sa skoro dve decenije iskustva u različitim domaćim i međunarodnim kompanijama. Osnivač je i CEO u EDGE, kompaniji za poslovni konsalting i trening, i član Upravnog odbora u Serbian Venture Network (SeVeN). Ekspert je za inovacije, poslovni menadžment i konsalting, stateški marketing i prodaju.

https://rs.linkedin.com/in/nenadpaunovic/en
Nikolaos_Dimitriadis

DR. NIKOLAOS DIMITRIADIS

Brand Strategy Advisor agencije DNA Communications iza sebe ima više od decenije iskustva u strateškom marketingu i razvoju komunikacionih strategija za velike klijente, kao i 16 godina iskustva kao profesionalni i akademski predavač (profesor Marketing strategije na Šefild univerzitetu – MBA Program). Jedan je od pionira neuromarketinga na ovim prostorima.

Nikola_Vucicevic

NIKOLA VUČIĆEVIĆ

je jedan od ljudi koji žive i dišu preduzetništvo. Kao organizator venčanja, Nikola je je svoju poslovnu praksu i znanje iz offline sveta uspešno primenio na online poslovanje – osnivač je Brides2Bride, jedne od prvih online platformi koja pomaže budućim mladama u procesu planiranja. Njegovo iskustvo i uspešan poslovni put savršen je primer za ICT Hub.

https://rs.linkedin.com/pub/nikola-vucicevic/b/b52/371/en
IMAG1039~31

NEMANJA ĐERKOVIĆ

Nemanja Đerković je finansijski menadžer Eaton-a, S&P 500 američke kompanije koja posluje u Srbiji. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti finansijskog izveštavanja, finansijkog planiranja, strateškog planiranja, kontrolinga i revizije. Nemanja je ACCA član i predavač na PwC akademiji u Beogradu i Sofiji.

https://rs.linkedin.com/pub/nemanja-djerkovic/a1/969/404
Rade_Joksimovic

RADE JOKSIMOVIĆ

je mladi preduzetnik koji je već sa 22 godine uspešno prodao svoju prvu firmu. Trenutno radi na razvoju projekta Loyalis, koji ima za cilj da poveća prodaju i lojalnost kupaca, što je znanje više nego potrebno početnicima u ICT Hub-u.

https://www.linkedin.com/in/radejoksimovic/en
Stefan Lazarević

STEFAN LAZAREVIĆ

Stefan Lazarevic je osnivač KickAssGrowth agencije za Growth Hacking i razvoj online biznisa. Pomaže startapima i kompanijama da ostvare brz i odrziv rast. Karijeru je započeo kao Web Developer, a nakon pokretanja nekoliko startup-a totalno se preorijentisao na SEO i Online Marketing.

https://rs.linkedin.com/in/stefan-lazarevic-a1546790
Stevan_Stojakovic

STEVAN STOJAKOVIĆ

je senior u komunikacijama sa višegodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji. Radeći kao izvršni direktor u Našim novinama, sa sobom nosi bogato iskustvo rada sa klijentima iz različitih industrija. Radio je i kao izvršni direktor korporativnih komunikacija u Press publishing group, a bio je i stručni konsultant za Online Media Solutions sa fokusom na stvaranje novih mogućnosti za plasiranje proizvoda.

https://rs.linkedin.com/pub/stevan-stojakovic/9/171/566/en
Tomislav_Momirovic

TOMISLAV MOMIROVIĆ

Kao generalni direktor firme Mona hotel management, Tomislav upravlja sa tri hotela („Zlatibor MONA“ na Zlatiboru, „Javor“ u Kušićima i „Argo“ u Beogradu) i Vilom Bella u Budvi. Predsednik je udruženja hotelijera i restoratera (HORES), a on i njegov tim su aktivno doprineli tome da stopa PDV-a na smeštaj poraste na samo 10%, a ne 20% kako je prvobitno bilo odlučeno.

Vladan_Petrovic

VLADAN PETROVIĆ

je tehnički suosnivač startapa Pubsonic koji pretražuje naučnu literaturu, povezuje rezultate sa istraživanjem i tako ubrzava naučna otkrića. Ambasador je Blackbox akceleratora iz Silikonske doline i može da preporuči inovativne startape za Blackbox Connect program. Njegovo iskustvo u razvoju proizvoda od ideje do lansiranja može značajno da pomogne stanarima ICT Hub-a prilikom razvoja njihovog startapa.

https://rs.linkedin.com/in/vladanpetrovic/en
Vladimir_Trkulja

VLADIMIR TRKULJA

je jedan od osnivača neprofitne organizacije SEE ICT koja se bavi podrškom mladih u razvoju startapa. Iskustvom na startap projektima, kao i idejama i entuzijazmom koje nosi iz SEE ICT-a, pomaže razvoju ideja u ICT Hub-u.

https://www.linkedin.com/in/vladimirtrkulja
Zoran_Naumovic

ZORAN NAUMOVIĆ

Osnivač advokatske kancelarije Naumović & Partneri, advokati. Expert je u oblastima korporativnog prava, IT prava i prava intelektualne svojine. Aktivni je član brojnih profesionalnih i poslovnih organizacija: Advokatske komore Srbije (1995.), INTA – International Trademark Association (2000.), Američke privredne komore u Srbiji – AmCham (2003.), osnivač je Srpske asocijacije menadžera (2006), kao i član nadzornog odbora Srpske asocijacije menadžera. Arbitar je u Stalnoj sportskoj Arbitraži Olimpijskog komiteta Srbije.

https://rs.linkedin.com/pub/naumovic-zoran/a/550/251/en
ict-hub_rs_mentori_biljana_pesic

BILJANA PEŠIĆ

Svoju poslovnu karijeru počela je da gradi pre deset godina, a bogato iskustvo u radu sa malim preduzećima i preduzetnicima sticala je radeći u različitim bankarskim sistemima. Poslednje četiri godine zaposlena je u Societe Generale banci, trenutno na poziciji direktora za mala preduzeća i preduzetnike. Pored toga, Biljana ima preko 1 000 održanih sati treninga i više od 200 ljudi koji su njene treninge uspešno prošli. Neke od tema koje se na treninzima obrađuju su Upravljanje rizicima, Veština prodaje, Upravljanje vremenom, Finansijska analiza, Komercijalni pristup različitim segmentnim delatnostima.

http://bit.ly/2fjAt1w
ict-hub_rs_mentori_svetlana_pajevic

SVETLANA PAJEVIĆ

Od januara 2015. godine je na poziciji direktora direkcije za tržišne aktivnosti i globalno transakciono bankarstvo u Societe Generale Srbija. Svoje skoro dvadesetogodišnje iskustvo Svetlana je sticala radeći u različitim bankarskim sistemima na pozicijama senior relationship menadžera i Fx/MM dealer-a, a karijeru u Societe Generale Srbija gradila je najpre kao key account menadžer, a zatim i rukovodilac odeljenja za velike domaće korporativne klijente.

Oblasti ekspertize: bankarstvo, korporativne finansije, finansijska analiza, menadžment rizika, trgovinske finansije, kreditni i finansijski rizik.

https://www.linkedin.com/in/svetlana-pajevic-4989494
ict-hub_rs_mentori_ivan_peric

IVAN PERIĆ

Osnovne studije završio je na Fakultetu za internacionalni menadžment i biznis European univerziteta, a MBA Executive program na Cardiff Metropolitan univerzitetu. Od 2011. godine deo je Societe Generale Srbija, gde svoje veštine stiče na pozicijama senior counterparty risk specialist, head of counterparty large clients at counterparty risk department. Od marta 2016. menadžer je korporativnog segmenta. Završio je kurseve na temu liderstva, kreditne analize, kao i High Impact presentation koji je atestiran od strane Dale Carnegie & Associates Inc. Bio je mentor treće generacije AmChamps mentorskog programa Američke privredne komore.

https://www.linkedin.com/in/ivan-peric-9868045a
ict-hub_rs_mentori_bojana_uscumlic

BOJANA UŠĆUMLIĆ

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1992. godine kada čini svoje prve korake u bankarskom svetu. Radeći u različitim bankarskim sistemima stiče vredno iskustvo iz oblasti korporativnog i maloprodajnog bankarstva, poslovnog planiranja,  korporativnih finansija, kredita, finansijske analize, projektnih finansija. Od 2009. je na čelu je Strategy, Data-mining and Intelligence odeljenja Societe Generale Srbija banke, gde se između ostalog bavi kvalitativnim i kvantitativnim istraživanjem tržišta i ponašanja klijenata, osmišljavanjem i implementacijom strategije za pojedinačne tržišne segmente, izradom platforme za prikupljanje podataka, njihovo povezivanje i pretvaranje u informacije pogodne za donošenje odluka na nivou menadžmenta.

Uspešno je završila veliki broj treninga i seminara, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

https://www.linkedin.com/in/bojana-uscumlic-5675593
ict-hub_rs_mentori_a_radic

ALEKSANDAR RADIĆ

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Prištini, a MBA studije sa fokusom na finansije završio je na Rochester Institute of Technology, NY. Nosilac je trećeg nivoa sertifikata iz oblasti investicija, koji je stekao na Securities & Investments Institutu u Londonu. Od 2012. Aleksandar je na čelu odeljenja za restrukturiranje banke Societe Generale Srbija. Svoju karijeru gradio je radeći kako u domaćem, tako i internacionalnom okruženju. Organizacije u kojima je sticao iskustvo obuhvataju: Internacionalnu organizaciju za migracije – Misija na Kosovu, Kirtas Technologies INC., Rochester NY, zatim First American Equipment Finance, UniCredit Banka, Northrop Grumman Corporation.

https://www.linkedin.com/in/aleksandar-radic-59674714
ict-hub_rs_mentori_aleksandar_nenkov

ALEKSANDAR NENKOV

Kao Key restructuring menadžer odeljenja za restrukturiranje Societe Generale Srbija banke između ostalog odgovoran je za saradnju sa velikom grupom klijenata koji su u procesu restrukturiranja, pronalaženje i implementaciju adekvatne strategije za svakog pojedinačno, kao i pripremu i sprovođenje akcionog plana. Poseduje bogato iskustvo u radu sa velikim korporacijama. Neke od oblasti ekspertize: bankarstvo, finansijska analiza, portfolio menadžment, risk menadžment, korporativne finansije.

Diplomirao na Fakultetu za međunarodni finansijski menadžment Evropskog univerziteta u Beogradu. Trenutno je na master studijama menadžmenta u bankarstvu Singidunum univerziteta. U slobodno vreme istražuje nove predele, radi na svom profesionalnom razvoju i uči  nove jezike (engleski, grčki, italijanski, nemački, francuski).

https://www.linkedin.com/in/aleksandar-nenkov-25059637
ict-hub_rs_mentori_vladimir_grujic

VLADIMIR GRUJIĆ

Iza sebe ima 20 godina iskustva u komercijalnim aktivnostima i u vođenju  različitih biznis projekata (poljoprivreda, distribucija robe, finansijske usluge). Studije je završio u USA na Ramapo College, NJ (međunarodni biznis i finansije). Trenutno je na poziciji senior bankara za rad sa državnim i finansijskim institucijama gde je zadužen za  definisanje i realizaciju strategije saradnje sa ovim klijentima na nivou Societe Generale Srbija banke.  Prethodno je u istoj instituciji duži period uspešno vodio odeljenje za rad sa velikim međunarodnim kompanijama u privredi.

Mentoring ekspertiza za startup-ove: ocena komercijalnog potencijala projekta/firme, analiza i davanje saveta po pitanju razvoja komercijalne strategije i finansijskog okvira, networking.

https://www.linkedin.com/in/vladimir-grujic-83129353

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons