prijavi se

Prijave za 500 Startaps do 15. maja!

Zadovoljstvo nam je da najavimo trodnevnu seriju događaja i radionica koje organizujemo u periodu od 18. do 20. maja u saradnji sa 500 Startups. Sigurni smo da će ova dešavanja biti od velikog značaja za lokalnu startap zajednicu.

500 Startups je seed fond i startap akcelerator iz Silicijumske doline koji već godinama važi za najaktivniji investicioni fond i akcelerator u tehnološkom sektoru. U Beograd po prvi put dolaze u tročlanom sastavu:

 

Strateški cilj 500 Startups je upravo investiranje u kompanije iz tržišta u razvoju kakvo je i naše. Kako nam je Marvin Liao rekao:

“Svaki put kada sam dolazio u Srbiju sam imao priliku da upoznam izrazito perspektivne preduzetnike i interesantne kompanije. Ovaj region je bogat talentom i radujem se novoj poseti i prilici da bliže upoznamo lokalnu zajednicu”.

500 Startups je do sada investirao u više od 1000 kompanija iz tehnološkog sektora, a tokom tri dana, koliko traje njihova poseta, lokalni preduzetnici će imati priliku da učestvuju u seriji radionica, predavanja i mentorskih sesija. Fokus će biti teme od velike važnosti za startape u ranoj fazi, kao što su kreiranje trakcije, pozicioniranje proizvoda, skaliranje, prodaja i fundraising.

Takođe, svi zainteresovani timovi i kompanije će imati i retku priliku da pičuju na velikom završnom događaju (20. maja), kao i da direktno rade sa mentorima iz 500 Startups na seriji mentorskih sesija i pič pripremi tokom ponedeljka i utorka.

Agenda:

Ponedeljak, 18. maj 2015.

10.00 – 13.00h Rad sa timovima 1 na 1 (*u ovom periodu predviđeno je viđanje sa četiri tima)

15.00 – 17.00h Rad sa timovima 1 na 1 (*u ovom periodu predviđeno je viđanje sa tri tima)

17.00 – 19.00h Radionica “Kako doći do inicijalne trakcije”


Utorak, 19. maj 2015.

10.00 – 13.00h Priprema za pič

18.30 – 20.00h Radnionica “Skaliranje i rast”

 

Sreda, 20. maj 2015.

19.00 – 21.00 500 Startups MeetUp

Na Meetup-u ćete čuti šta investitori žele da vide kod startapa, kako doći do izvora finansiranja u “dolini”. Nakon toga, 6 do 8 timova će imati priliku da pitch-uje predstavnicima 500 Startups-a nakon čega će dobiti povratne informacije o svojim izlaganjima.

 

Učešće u svim radionicama, događajima i mentorskim sesijama sa Marvinom, Selcukom i Dominikom je potpuno besplatno, ali Vas molimo da, zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mesta, popunite PRIJAVU i naznačite sve događaje u kojima želite da učestvujete.

 

500 Startups i u Novom Sadu

Nakon Beograda, 20. maja, ovaj fonda će posetiti i Novi Sad gde će, nakon posete Poslovnom inkubatoru, održati predavanje u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka na temu “Kako da dođete do svojih prvih korisnika?”

Predavanje počinje u 14,30 i besplatno je, ali je rezervacija karata za učešće na predavanju u Novom Sadu obavezna i možete je obaviti na linku.

Nakon predavanja tri tima će imati priliku da se predstave i izlože svoju ideju u trominutnom piču. Ako ste iz Novog Sada i želite da pičujete ekipi iz 500 Startups pošaljite mejl na office@inkubator.biz.

 US-Embassy-Serbia-Vector

Zahvaljujemo se Ambasadi SAD u Beogradu i “The U.S. Speakers Program”-u koji su podržali realizaciju ovog programa. Takođe, zahvaljujemo se i Lazaru Stojkoviću i Vesni Damnjanović na nesebičnoj pomoći i podršci.

ICT Hub

ICT Hub

TURNING IDEAS INTO BUSINESS

U konstantnoj smo potrazi za novim dobrim idejama kojim ćemo pružiti šansu da postanu uspešan IT biznis.

ICT Hub

Comments

comments

Newsletter

Budi u toku sa svim dešavanjima - mesečni Newsletter

Kontakt

Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, 11000 Belgrade; Phone +381 11 411 8881

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons